Pantun jowo "KERJO"

Mangan telo ro poro konco
Konco cedak alias tonggo
Sabendino isine kerjo
Golek duit nggo keluargo

Tuku ceting ngge wadah sego
Cetinge cilik kok kurang ombo
Paling penting saiki kerjo
Sakdurunge kiamat teko

Ulo sowo neng isor kursi
Rodo dowo marakne wedi
Kerjo isuk ngasi bengi
Isone mung kanggo ngopi

Ndue konco seng sregep ngaji
Jenenge darto karo lucki
Poro konco ndang podo ngopi
Sangu kerjo golek rejeki

Neng mojokerto mampir kediri
Neng kediri numpak taksi
Saiki kerjo ngge sangu rabi
Masalah ngopi dipiker keri

😀😀😀😀

Matur suwuunnn

Advertisement
Pantun jowo "KERJO" Mangan telo ro poro konco Konco cedak alias tonggo Sabendino isine kerjo Golek duit nggo keluargo Tuku ceting ngge wadah sego Cetinge c...