MANCING

Putro karo agus ...wes ngumpul ng omahe Lucky.rencane dino iku cah telu arepe mancing neng waduk. ...

AGUS : ayo tro ndang budal.mumpung sik isuk.
PUTRO : yo gus dilut ngkas ngenteni Luky sek adus wonge
AGUS : lahh..kok adus baraaang.iwak kae bendino kungkum yo amis😁😁😁😁
PUTRO : yo ora ngono Gus ..mosok luki kok padakno iwak ....😃😃😃
LUKY : ayo brooo..sido pora iki..
AGUS jg PUTRO  : ayoh budalll
singkat crito.cah telu budal mancing.tekan nggon AGUS kro PUTRO ngetokno pancing siap mancing.tapi luki malah ngetokno bungkusan.
AGUS : lha pancingmu ndi luk
LUKI : gak gowo aku
PUTRO : lho piye to weki
LUKI mesam mesem trs takok
LUKI : TRO..GUS ... we mancing nowi umpanmu opo
PUTRO : ki aku gowo lumut ro cacing
LUKI : wong mancing umpane opo GUS ...
AGUS : podo lah luk.lumut opo cacing.podo karo PUTRO aku.
LUKI : kwakakakakakakak ....
PUTRO : ngopo guyu LUK ...?
LUKI : wong mancing kok umpane lumut karo cacing...wong mancing ki umpane yo sego to broooooo..we ngko nk luwe mangano cacing opo lumut iku nak nu...😆😆😆😆😆
PUTRO karo AGUS mik mlongo.trus ngomong DIAMPUUUUUT weki luk
Kwakakakakakak ......
T A M A T

Advertisement
MANCING Putro karo agus ...wes ngumpul ng omahe Lucky.rencane dino iku cah telu arepe mancing neng waduk. ... AGUS : ayo tro ndang budal.mumpung si...