CERPEN LUCKY KEPEPET UTANG

"* Dino iki sampe dino sesok lek gak di sauri utange, tak pek anakmu, pak LUCKY....
" DHOMBUNDHEL, Lho lho masalahe opo kok anak dadi korban ki pak DARTO...
'* DARTO, Lha pie neh pak DHOM, lawong tuku sego, kopi rokok, ra tau bayar wes enek 3 sasi,,, aku iki jane ngesakne karo pak LUCKY kui pak DHOM.....
'* DHOMBUNDHEL, Ora dadi ngopo pak DAR,,, kabeh iki mesti enek seng mbales kabeh,,,,
'* LUCKY , Hoalah mandak lagi 3 sasi ae, arep ngepek anakku seng ayu dewe ( FALYLA ).....
"* DARTO , wes ora iso, pokok e 2 dino iki kudu lunas utangmu pak LUCKY...
DHOMBUNDHEL , seng sabar pak DAR, utange piro jane pak LUCK kui ???
** DARTO, jane ki yo ora akeh utange, mung 10 juta ae....
** DHOMBUNDHEL , baiyouh tibak e pangananmu okeh kui pak LUCK, aku ae gak sampe sakmono okehe mangane....
** LUCKY , la pie neh janji aku mangan, sak RT melu kabeh yo jelas ae utangku numpuk gone pak DARTO....
** DARTO , pokok wektu 2 dino kui gak lunas utangmu pak LUCK, anakmu tak gowo mulih,,,, nginiki terus enek wong koyok kowe, iso gulung genteng warungku.....
**" DHOMBUNDHEL  , HAHAHAHAHAHAHAHA
bakole karo seng tuku podo koplak e

Advertisement
CERPEN LUCKY KEPEPET UTANG "* Dino iki sampe dino sesok lek gak di sauri utange, tak pek anakmu, pak LUCKY .... " DHOMBUNDHEL , Lho lho masalahe opo kok ana...