Cerito lucu wanita idaman lucky dan masdar

Cerito iki nyeritakne kisahe Lucky karo Masdar seng wong loro iku mau sing lagi ngopi karo cerito unek uneke dewe dewe.

Singkat cerito Lucky takon neng Masdar.

Lucky : Eh broo,, jane cewek seng kok idam-udamke sopo to?
Masdar : Mbuh aku sek bingung bro, durung ono pandangan.
Lucky : mosok Yulia...???
Masdar : kwakakakak... Hambemu luck. Mbok rodo apik sitik ngopo.
Lucky : Lha terus jalukanmu seng koyo opo.
Masdar : Yo sak ora orane yo koyo Rahma lail po piye ngono.
Lucky : kwkakakakak hamblusss...!!!
Masdar : Lha nek cewek idamanmu sopo bro? Mosok yO yulia..!!!
Lucky : Hancig,,, mosok yo Yulia meneh to broo. Yo sak ora orane Yetty po piye ngono. πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€
Masdar : Hamblusss.. Ngko nek enek malaikat liwat diamini kapok.
Lucky : Joohhh dongamu elek men broo.
Masdar : Lha timbang raenek bro.
Lucky : Hasemmane...!!!

πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

Ngopi disik ben gak edan...!!!!

Advertisement
Cerito lucu wanita idaman lucky dan masdar Cerito iki nyeritakne kisahe Lucky karo Masdar seng wong loro iku mau sing lagi ngopi karo cerito unek uneke dewe dewe. Singkat cerito Lu...