CERITA LUCU LUCKY NGAJAK DOLAN

Sore sore enek wong moro nang omah sebut ae LUCKY jenenge....
LUCKY, Dar dolan youk gone DHOMBUNDHEL,  ngopi-ngopi,,, suwi ra pethok ki....
DARTO, ayo LUCK tapi aku mbonceng yo, gak duwe kendaraan aku ki.... LUCKY,,,,, lho..... lha kendaraanmu kae nangdi DAR ???
DARTO, kendaraan opo to LUCK... duweku kendaraan ontel jaman belanda kae neh....
LUCKY,,,, hmmmmm opo yo ngono to DAR....
DARTO,,, iyolah LUCK.... Oleh mbonceng ora ki,,, kok mbulet ae koyok unthuk sabun ( HAHAHA).....
LUCKY, oleh ae tapi bensine tukokno yo engko DAR,,,
DARTO, kampret wiki LUCK ngajak dolan gak gablek bensin ,  isi banyu jedengku kae ae motormu LUCK bar tak kuras maeng jedengku, jek ori teko sumber bumi hahahaha....
LUCKY , hanjurit wiki DAR....
DARTO,,, HAHAHAHAHAHHAHA
LUCKY, wes ayo DAR dang budal selak DHOM engko metu gone rondo etan kali kae.....
DARTO,,, kampret ojo ngomong rondo ae LUCK kupengku kerih ngrungokne....
LUCKY ""  HAHAHAHA
DARTO "* ket maeng ngajak budal kok mbulet ae jero sual wiki LUCK
      
        " ""***15 MENIT KEMUDIAN...!!!

TIT, TIT TIT

"**  Iyo engko disek pak, jek anduk an ki....
LUCKY, DARTO,,,, pak kampret ye, ki aku bro....
*** DHOMBUNDHEL,,,  hahahah sori bro,,, tak kiro wong arep ngundang slametan......
Dengaren eleng iki hahahaha....
LUCKY,, iyo bro arep ngajak shoting drimu kui lho.... DHOMBUNDHEL Hahahaha gayamu LUCK ngajak shoting,,,  ngopi sakbendino kui ae wes apik....
DARTO "" " ancen guaya kok LUCKY kui bro....
DHOMBUNDHEL sen tenang bro
HAHAHAHA

Advertisement
CERITA LUCU LUCKY NGAJAK DOLAN Sore sore enek wong moro nang omah sebut ae LUCKY jenenge.... LUCKY , Dar dolan youk gone DHOMBUNDHEL ,  ngopi-ngopi,,, suwi ra pethok ki....