CERITA LUCU LUCKY NGAJAK DOLAN

CERITA LUCU LUCKY NGAJAK DOLAN

Sore sore enek wong moro nang omah sebut ae LUCKY jenenge....
LUCKY, Dar dolan youk gone DHOMBUNDHEL,  ngopi-ngopi,,, suwi ra pethok ki....
DARTO, ayo LUCK tapi aku mbonceng yo, gak duwe kendaraan aku ki.... LUCKY,,,,, lho..... lha kendaraanmu kae nangdi DAR ???
DARTO, kendaraan opo to LUCK... duweku kendaraan ontel jaman belanda kae neh....
LUCKY,,,, hmmmmm opo yo ngono to DAR....
DARTO,,, iyolah LUCK.... Oleh mbonceng ora ki,,, kok mbulet ae koyok unthuk sabun ( HAHAHA).....
LUCKY, oleh ae tapi bensine tukokno yo engko DAR,,,
DARTO, kampret wiki LUCK ngajak dolan gak gablek bensin ,  isi banyu jedengku kae ae motormu LUCK bar tak kuras maeng jedengku, jek ori teko sumber bumi hahahaha....
LUCKY , hanjurit wiki DAR....
DARTO,,, HAHAHAHAHAHHAHA
LUCKY, wes ayo DAR dang budal selak DHOM engko metu gone rondo etan kali kae.....
DARTO,,, kampret ojo ngomong rondo ae LUCK kupengku kerih ngrungokne....
LUCKY ""  HAHAHAHA
DARTO "* ket maeng ngajak budal kok mbulet ae jero sual wiki LUCK
      
        " ""***15 MENIT KEMUDIAN...!!!

TIT, TIT TIT

"**  Iyo engko disek pak, jek anduk an ki....
LUCKY, DARTO,,,, pak kampret ye, ki aku bro....
*** DHOMBUNDHEL,,,  hahahah sori bro,,, tak kiro wong arep ngundang slametan......
Dengaren eleng iki hahahaha....
LUCKY,, iyo bro arep ngajak shoting drimu kui lho.... DHOMBUNDHEL Hahahaha gayamu LUCK ngajak shoting,,,  ngopi sakbendino kui ae wes apik....
DARTO "" " ancen guaya kok LUCKY kui bro....
DHOMBUNDHEL sen tenang bro
HAHAHAHA

Read More
CERPEN LUCKY KEPEPET UTANG

CERPEN LUCKY KEPEPET UTANG

"* Dino iki sampe dino sesok lek gak di sauri utange, tak pek anakmu, pak LUCKY....
" DHOMBUNDHEL, Lho lho masalahe opo kok anak dadi korban ki pak DARTO...
'* DARTO, Lha pie neh pak DHOM, lawong tuku sego, kopi rokok, ra tau bayar wes enek 3 sasi,,, aku iki jane ngesakne karo pak LUCKY kui pak DHOM.....
'* DHOMBUNDHEL, Ora dadi ngopo pak DAR,,, kabeh iki mesti enek seng mbales kabeh,,,,
'* LUCKY , Hoalah mandak lagi 3 sasi ae, arep ngepek anakku seng ayu dewe ( FALYLA ).....
"* DARTO , wes ora iso, pokok e 2 dino iki kudu lunas utangmu pak LUCKY...
DHOMBUNDHEL , seng sabar pak DAR, utange piro jane pak LUCK kui ???
** DARTO, jane ki yo ora akeh utange, mung 10 juta ae....
** DHOMBUNDHEL , baiyouh tibak e pangananmu okeh kui pak LUCK, aku ae gak sampe sakmono okehe mangane....
** LUCKY , la pie neh janji aku mangan, sak RT melu kabeh yo jelas ae utangku numpuk gone pak DARTO....
** DARTO , pokok wektu 2 dino kui gak lunas utangmu pak LUCK, anakmu tak gowo mulih,,,, nginiki terus enek wong koyok kowe, iso gulung genteng warungku.....
**" DHOMBUNDHEL  , HAHAHAHAHAHAHAHA
bakole karo seng tuku podo koplak e

Read More
PUISI JERITAN HATI SEORANG HAMBA

PUISI JERITAN HATI SEORANG HAMBA

Hidup seorang manusia
Ada susah juga bahagia
Tapi kenapa...????
Hidup ini sllu penuh dengan problema
kapan hidup ini bahagia dan smpurna......
mempunyai istri
Anak
Dan keluarga
Seperti halnya firmanMu
Yang sudah sering aku membaca

Ya allah
Jadikan aku pribadi yang sabar
Tuk menjalani semua cobaan
Jeritan hati seorang hamba
Semoga Engkau mendengarnya

Amiiiiiiiinnnnn.....2x!!!!
Yaa robbal 'alamiin.....!!!!!!!

Read More
PUISI SAHABAT BIKIN HATI SEJUK

PUISI SAHABAT BIKIN HATI SEJUK

                   SAHABAT
Sahabat....!!!
Engkaulah pelengkap hidupku
Engkaulah penghibur hati yang sepi
Sahabat...!!!
Engkau seakan laksana orang tua
Dikala aku butuh nasehat
Dan engkau laksana obat
Dikala hati ini sakit
Sahabat... Ingatlah...!!!
Walau kita jauh...
Walau kita tak bisa sering bertemu
Namun... Canda tawamu
Kan slalu ada dalam relung hatiku
Sahabat..  Wahai engkau sahabat
Semoga kita tetap bersatu
                Ngawi, 02 Oktober 2017
Read More
Cerito Lucu Lucky Kenek Tilang

Cerito Lucu Lucky Kenek Tilang

Saiki ceritane ngisahne bocah lanang seng jek sekolah. Sebut ae jenenge Lucky.

Lucky iki budal sekolah bendino gowo motor. Mergo jarak omahe karo sekolahan yo lumayan adoh lahh... Kiro kiro enek 10km soko omahe.

Lha njelalah ono salah sijine dino, pas muleh sekolah. Teko tengah tengah ndalan ono Razia pak polisi. Lucky bingung mergo jek sekolah dekne durung ndue SIM.

Ora let sue polisi iku mau nyebul sempritan trus Lucky kon minggir karo pak polisi. Lha neng kono enek obrolan.

Singkate obrolan ono neng ngisor iki.

Polisi : Boleh lihat kelengkapan surat suratnya dek!
Lucky : Waduhh,,, onone STNK thok iki pak.
Polisi : Ya udah kalo begitu adek terpaksa ditilang.
Lucky : oalah Pak... Pak... Aku kan jek sekolah pak. Sangu wae yo ngeores pisan. Damai wae yo pak.
Polisi : Damai ki emange njero dompetmu enek duit piro?
Lucky : Ealah pak... Pak... Jo meneh dompet. Cah sekolah ki dompete yo tipis gk ono duite.

Akhere Lucky ndue inisiatif. Wes ngene ae pak.
Kan neng ngarep kae ono warung. Tukokne rokok wae yo pak.

Polisine jawab : Yo wes rapopo. Tapi Malboro yoo... 2 pack wae.

Lucky : Nggeh pak.

Langsung wae Lucky mlaku moro neng warung. Trus ngomong neng bakule warung. Buk rokok Malboro 3 bungkus buk. Seng ngakon pak polisi kae. Karo mbengoki pak polisi. Rokoke bener iki to pak? Polisine mantuk mantuk. Bakule warung akhere kan percoyo.

Mari ngono rokoke Malboro diwehne pak polisi 2 bungkus seng sak bungkus disaki Lucky. 😀😀😀

Akhere Lucky lolos trus muleh.

Wes ngono wae.

Ngopi disek ben gak edan. 😀😀😀😀

Catatan : Cerita ini hanya FIKTIF, jika ada keaamaan nama atau tokoh dalam cerita itu cuma kebetulan saja. Cerita ini hanya bersifat menghibur dan tidak ada maksud apapun.

Sekian dan Terima kasih.

Read More
KERINDUAN

KERINDUAN

Buatmu Yang Slalu Merindukanku , 

Sepenuh purnama. Ketika sepenuh rindu tidak bisa saling menjangkau pelukan yg dalam, maka saling mendoakan menjadikannya sempurna.

Rindu memang unik
Ingin bertemu ketika sedang berjauhan
Namun diam membisu ketika sudah dipertemukan

Tak kan habis sejuta lagu,
Tuk menceritakan rindu ini,
Dan teramat panjang puisi,
Tuk menuliskan kisah ini,
Dan semua tentang kita..

Obat rindu adalah bertemu. Bukan puisi senja, bukan hujan. Bahkan doapun tak cukup.

Read More
Pantun jowo "KERJO"

Pantun jowo "KERJO"

Mangan telo ro poro konco
Konco cedak alias tonggo
Sabendino isine kerjo
Golek duit nggo keluargo

Tuku ceting ngge wadah sego
Cetinge cilik kok kurang ombo
Paling penting saiki kerjo
Sakdurunge kiamat teko

Ulo sowo neng isor kursi
Rodo dowo marakne wedi
Kerjo isuk ngasi bengi
Isone mung kanggo ngopi

Ndue konco seng sregep ngaji
Jenenge darto karo lucki
Poro konco ndang podo ngopi
Sangu kerjo golek rejeki

Neng mojokerto mampir kediri
Neng kediri numpak taksi
Saiki kerjo ngge sangu rabi
Masalah ngopi dipiker keri

😀😀😀😀

Matur suwuunnn

Read More
PUISI SANTAI DAN KOPI

PUISI SANTAI DAN KOPI

                SANTAI

NGOPI ROKOK UTILAN
LUNGGUH JIGANG UNGKANG UNGKANG
TETEP TENANG SENAJANTO UTANGAN
SING PENTING ORA NGLANGGAR ATURAN

LUNGGUH SANTAI SINAMBI GUYONAN
GUYON BARENG NENG WARUNG KOPDAR

SRUUUPPP......
JELEEEBBBBB....
HAHAHAHAHA....

             Ngawi, 01 Oktober 2017

                         KOPI

SEGELAS KOPI SUDAH SIAP DI MEJA
TAK BEGITU MANIS NAMUN PAHITNYA MASIH TERASA
SATU SENDOK KOPI, SATU SENDOK GULA
BISA BERSATU JADI SEMPURNA

ENTAH APA YANG JADI RAHASIANYA
APA MUNGKIN KARNA SENYUMMU YANG MENGGODA
ATAU MUNGKIN BIBIRKU YANG MATI RASA
HAHAHA...

EMANG KOPI GAK ADA DUANYA
CUMA KOPI PAHLAWAN HATI YANG LUKA

              NGAWI, 1 OKTOBER 2017

Read More
Cerito lucu wanita idaman lucky dan masdar

Cerito lucu wanita idaman lucky dan masdar

Cerito iki nyeritakne kisahe Lucky karo Masdar seng wong loro iku mau sing lagi ngopi karo cerito unek uneke dewe dewe.

Singkat cerito Lucky takon neng Masdar.

Lucky : Eh broo,, jane cewek seng kok idam-udamke sopo to?
Masdar : Mbuh aku sek bingung bro, durung ono pandangan.
Lucky : mosok Yulia...???
Masdar : kwakakakak... Hambemu luck. Mbok rodo apik sitik ngopo.
Lucky : Lha terus jalukanmu seng koyo opo.
Masdar : Yo sak ora orane yo koyo Rahma lail po piye ngono.
Lucky : kwkakakakak hamblusss...!!!
Masdar : Lha nek cewek idamanmu sopo bro? Mosok yO yulia..!!!
Lucky : Hancig,,, mosok yo Yulia meneh to broo. Yo sak ora orane Yetty po piye ngono. πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€
Masdar : Hamblusss.. Ngko nek enek malaikat liwat diamini kapok.
Lucky : Joohhh dongamu elek men broo.
Masdar : Lha timbang raenek bro.
Lucky : Hasemmane...!!!

πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

Ngopi disik ben gak edan...!!!!

Read More
MANCING

MANCING

Putro karo agus ...wes ngumpul ng omahe Lucky.rencane dino iku cah telu arepe mancing neng waduk. ...

AGUS : ayo tro ndang budal.mumpung sik isuk.
PUTRO : yo gus dilut ngkas ngenteni Luky sek adus wonge
AGUS : lahh..kok adus baraaang.iwak kae bendino kungkum yo amis😁😁😁😁
PUTRO : yo ora ngono Gus ..mosok luki kok padakno iwak ....😃😃😃
LUKY : ayo brooo..sido pora iki..
AGUS jg PUTRO  : ayoh budalll
singkat crito.cah telu budal mancing.tekan nggon AGUS kro PUTRO ngetokno pancing siap mancing.tapi luki malah ngetokno bungkusan.
AGUS : lha pancingmu ndi luk
LUKI : gak gowo aku
PUTRO : lho piye to weki
LUKI mesam mesem trs takok
LUKI : TRO..GUS ... we mancing nowi umpanmu opo
PUTRO : ki aku gowo lumut ro cacing
LUKI : wong mancing umpane opo GUS ...
AGUS : podo lah luk.lumut opo cacing.podo karo PUTRO aku.
LUKI : kwakakakakakakak ....
PUTRO : ngopo guyu LUK ...?
LUKI : wong mancing kok umpane lumut karo cacing...wong mancing ki umpane yo sego to broooooo..we ngko nk luwe mangano cacing opo lumut iku nak nu...😆😆😆😆😆
PUTRO karo AGUS mik mlongo.trus ngomong DIAMPUUUUUT weki luk
Kwakakakakakak ......
T A M A T

Read More