CERPEN LUCU JAWA

Ono ning salah sijine deso. Ono seng jenenge Bapak HADI.

Bapak Hadi ndue anak lanang seng jenenge Lucky. Masio ngono keluarga iki terkenal gokil neng deso kono.

Lha wayah surup surup wayah magrib kae enek tamu seng jenenge Masdar.

Singkat cerito Masdar langsung dodok2 lawang karo muni...

Masdar : Assalamu 'alaikum...!!!
Lucky : Waalaikum salam...!!! Enten nopo lek Dar nggeh??
Masdar : Iku goleki Bapakmu. Jare mau Arep ngajak ngopi neng warung.

Lha neng kono Pak Hadi lagi salat magrib krungu nek enek Dar moro. Pak hadi bar salat magrib langsung ngaji.

Bismillaahirrohmaanirrohiim....!!!
Yaasiin...!!!!

Lha lagi moco Bismillah karo yaasiin Pak Hadi krungu omongane Masdar karo Lucky.

Masdar : Eh Moto GP ne wes awet kii...
Lucky : Oh iyo Lek ki mau ono GP yoo...

Ora let sue Pak Hadi durung sampek moco ayat ke loro, mergo krungu enek acara tv Moto GP pak Hadi lansung moco "Shodaqolloohul 'adziim..." !!!! Copot kopyah, copot sarung, langsung metu soko kamar. Sampek lali nek deke ora tempakan karo ngomong ("wes awet durung GP ne"?... ( ora sadar ono barang gemandul neng ngisor ).

Masdar karo Lucky langsung guyu sampek kepingkel-pingkel.

😀😀😀😀😀😀

Ngopi disek ben gak edan

Advertisement
CERPEN LUCU JAWA Ono ning salah sijine deso. Ono seng jenenge Bapak HADI . Bapak Hadi ndue anak lanang seng jenenge Lucky . Masio ngono keluarga iki terken...