CERITO LUCU PAIJO KARO PAIJAN PAS BUDAL KERJO

Ngopi maneh brooo disambi moco cerito lucu. 😀😀😀

Ono ning salah sijine deso, ono wong lanang loro sebut ae jenenge Paijo karo Paijan. Neng kono Paijan ndue adek lanang seng jenenge sebut ae Rawan. Lha... Mergo wong loro Paijo karo Paijan iku mau kerjo sak kerjoan dadi budal kerjo bareng boncengan.

Werrrrr,,,, budallll.....!!!! 😄😄😄

Bareng teko tengah ndalan Paijo ngajak Paijan mampir neng warung, ngopi karo jagongan wong loro.

Paijo : Jan, ngopi yahmene ki rasane iso mak jleb tenan yoo.
Paijan : Hambemu nek ngomong mbok seng apik, urung urung kok wes jlab-jleb ae. (karo mbesengut)
Paijo : Kwkakakakakak,,, lha piue to Jan, terah yo nuikmat lo ngopi yahmeneki. Lungguh jigang karo udud neng pinggir dalan.
Paijan : Nuikmat dengkulmu amblek kuii. Weki koncone lagi gelisah barang kok jek bahas seng nikmat-nikmat ae. Ra ngrasakne opo seng tak rasakne saiki.
Paijo : Sing tenang....!!! Lha emange enek masalah opo to Jan.
Paijan : Adiku lanang seng jenenge Rawan mau jare kecelakaan Jo. Makane aku rodo emosi ae ket mau.
Paijo : Lha nek kecelakaan yahopo, wong awake dewe budal kerjo lo wonge sek neng omah.
Paijan : Lha weki pora ngerti mau pas awake dewe sek neng dalan numpak motor, aku ngerti enek tulisan "Rawan Kecelakaan".
Paijo : Eeeealaah Jannnn... Jan. Kui ngono maksude Rawan kecelekaan iku berati daerah iku sering enek tabrakan. Makane bahaya terus diwei isyarat iku mau ben ati ati awake dewe. Ora kok adekmu Rawan seng kecelakaan juuhh.
Paijan : Eealah ngono to tibake. Tak kiro to nek adekku seng neng omah tabrakan ngono. Wajar Jo aku ra nate mangan bangku sekolahan. Rakoyo awakmu..!!!
Paijo : Lha opo gragas bangku sekolahan kok dipangan? (karo getem getem)
Paijan : Yo ora ngono maksude Jo... Maksute ki aku ra tau sekolah ngono. Kok genti awakmu seng esmosi.
Paijo : alaahh wes mboh mbohh... Wes ayo ndang budal kerjo. (ngadeg jenggilak mlaku segleng segleng mbayari kopi).

😀😀😀😀😃

"Ngopi Disek Ben Gak Edan"

Advertisement
CERITO LUCU PAIJO KARO PAIJAN PAS BUDAL KERJO Ngopi maneh brooo disambi moco cerito lucu. πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ Ono ning salah sijine deso, ono wong lanang loro sebut ae jenenge Paijo karo Paijan . N...