Cerito Lucu Obat Jerawat

Dino iku malem minggu
Biasa luki karo dar do ngumpul nok warung kopi.
Omong kami omong .. Dar ngeluh neng Luki

Dar : piye Luk ...Jerawatku kok soyo nemen ki
Luki : gelem popiye tombo ampuh
Dar : nek ampuh gelem aku luk..opo tombone.
Luki : cawete prawan sing direndem wi lo Dar
Dar : mosok luk ..juuuh
Luki : lha we pingin mari pora.yo iku sg ampuh ...
Dar : yowis luk nekat aku ..penting mari jerawatku
Singkat crito.Dar budal golek cawete prawan sing direndem.
Kbetulan ono tonggone Dar sing prawan.jam 12 bengi Dar nekat jupuk cawet sing direndem.
Mergo peteng.butuhe Dar asal comot.sing penting cawet.tkan omah lgsung dipraktekno opo omongane Luki.cawet dinggo anduk ng wajahe Dar sing ono jerawate.selang sminggu.Dar ngamuk ng Luki.mergo jerawate ora mari malah nemen.
Luki santai jawabe..sing kok jupuk wi cawete mboke yooo juuuh..yo mesti ae tambah parah jerawatmu..kkkkkkkkkkkk...
TAMAT

Advertisement
Cerito Lucu Obat Jerawat Dino iku malem minggu Biasa luki karo dar do ngumpul nok warung kopi. Omong kami omong .. Dar ngeluh neng Luki Dar : piye Luk ...Jerawatk...