Cerito Lucu Jowo Masdar Cukur

Cerito iki nyeritakne kisah lucu neng nggo cukur rambut.

Singkate cerito enek wong lanang seng jenenge Masdar. Mergo rambute wes dowo dekne golek tukang cukur. Bareng mubeng2 dekne ngerti enek nggo cukur. Nengkono jenenge potong rambut  Cak Lucky.

Langsung wae Masdar mandek nengkono, mudun motor mlaku segleng-segleng karo nyekeli rambut mlebu nggon cukur karo muni potong Cak.

Lha neng kono enek obrolan....

Lucky : Ki dicukur model pripun mas?
Masdar : Ditipisne pinggire thok wae Cak.
Lucky : nggeh mas..!!!

Cak lucky langsung njipuk gunting trus di potong rambut bagian sampinge thok ngiwo nengen.

Lha bareng ngilonan nyawang cukurane ketoke kurang pas. Akhere Masdar ngakon Lucky motong maneh seng bagian nduwur.

Masdar : Digawe mohak ae nek ngono Cak.
Lucky : Iyo mas ( karo mbesengut langsung ae diparasi rambute Masdar ).

Mari ngono Masdar ngilonan meneh. Jek durung pener. Karo muni ngene "Kok tambah elek Cak". Yo wes di gundul wae pisan.

Lucky akhere soyo mangkel. Ora diasuri langsung jikokne mesin potong rambut kae karo mbaten "Joh arep cukur gundul ae ra ngomong ket awal, hancig terahe".

Mari nyukur wes bar, Masdar takon.

Masdar : Pinten Cak???
Lucky : Wes piro kono lah.
Masdar : Iki eneke duit mung 5000 ki cak piye???

Akhire Lucky langsung Muni ngene.
" Wes gak opo mas timbang ra mbayar ".
Ndang mulih konoo... Hancig.

Masdar : Sing tenanggg....!!!
Lucky : Tenang tenang gundulmu mlethos kuii...

😀😀😀😀😀

NGOPI DISEK BEN GAK EDAN... !!!!!

Advertisement
Cerito Lucu Jowo Masdar Cukur Cerito iki nyeritakne kisah lucu neng nggo cukur rambut. Singkate cerito enek wong lanang seng jenenge Masdar . Mergo rambute wes dowo dekn...