5 PANTUN LUCU JAWA GOKIL

Wes wayahe ayo podo ngopi
Ngopi sak gelas udude utilan
Timbang meneng yo golek imajinasi
Ora gagas penting kenek ngge hiburan

😀😀😀😀

PANTUN LUCU JOWO

Seng neng kono wong jowo ngarani PARIKAN. Cen wong jowo iku ono beraneka ragam suku lan budoyo. Dadi unek unek, utowo pitutur iso di curahne lewat gending, iso ugo lewat parikan utowo pantun bahasa indonesiane.

Koyo opo seh seng diarani PANTUN utowo PARIKAN iku...

Iki contone...

Mak cloroooottttt....!!!!





Advertisement
5 PANTUN LUCU JAWA GOKIL Wes wayahe ayo podo ngopi Ngopi sak gelas udude utilan Timbang meneng yo golek imajinasi Ora gagas penting kenek ngge hiburan πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ ...