PUISI CINTA "AKU KAMU DAN MASA LALU"

PUISI CINTA "AKU KAMU DAN MASA LALU"

Ku tulis puisi ini murni dari hati , untuk seseorang yang pernah memberi hati walau akhirnya di ambil lagi dan tak di beri ganti. Harapan tinggal harapan dan cukup di kenang demi iman demi masa depan ,jangan gara gara cinta bertepuk sebelah tangan kita turuti nafsu setan. Ya sudahlah buat pelajaran bahwa jodoh benar hak preogatif tuhan.

"Aku Kamu Dan Masa Lalu "
Pernah ku tangisi dirimu
Hingga kering air mata ini
Pernah ku menjerit dalam hati
Ku panggil namamu setiap hari

Berdoa bermunajat dalam hati
Dalam sholat dalam sujudku
Agar tuhan menyatukan cinta kita
Menjalani hidup berdua selamanya

Pernah juga aku ragu...
Apakah mungkin cintaku bersatu
Perbedaan tahta harta dan rupa
Jadikan aku layaknya pungguk rindukan bulan..

Bertahun aku jalani
Hanya bisa mengaggumi
Tanpa bisa bicara barang sepatah kata
Di bungkam di buang dan di hancurkan

Ku coba taklukan hatiku
Agar sadar diri
Sadar posisi
Setidaknya bertanya
Aku ini siapa ?

Gagal....
Makin aku berontak
Rasa itu makin bergejolak...
Tak mampu ku menolak...

Hari Minggu Bulan tahun berlalu
Hingga ku dengar kabar tentangmu
Kau telah pergi ke singgasana pelaminan
Dengan orang lain...

Hancur hatiku
Luluh lantah harapanku....
Duduk termenung...
Pandangan kosong....
Jauh menerawang....
Terimakasih tuhan...
Atas petunjuk yang kau berikan...
Dia bukan jodoh yg kau tentukan...
Dia hanyalah secuil kisah cinta tanpa kata.
Harapan kosong seorang jelata

Ngawi Sabtu /30/September/2017

Read More
Cerito Lucu Jowo Masdar Cukur

Cerito Lucu Jowo Masdar Cukur

Cerito iki nyeritakne kisah lucu neng nggo cukur rambut.

Singkate cerito enek wong lanang seng jenenge Masdar. Mergo rambute wes dowo dekne golek tukang cukur. Bareng mubeng2 dekne ngerti enek nggo cukur. Nengkono jenenge potong rambut  Cak Lucky.

Langsung wae Masdar mandek nengkono, mudun motor mlaku segleng-segleng karo nyekeli rambut mlebu nggon cukur karo muni potong Cak.

Lha neng kono enek obrolan....

Lucky : Ki dicukur model pripun mas?
Masdar : Ditipisne pinggire thok wae Cak.
Lucky : nggeh mas..!!!

Cak lucky langsung njipuk gunting trus di potong rambut bagian sampinge thok ngiwo nengen.

Lha bareng ngilonan nyawang cukurane ketoke kurang pas. Akhere Masdar ngakon Lucky motong maneh seng bagian nduwur.

Masdar : Digawe mohak ae nek ngono Cak.
Lucky : Iyo mas ( karo mbesengut langsung ae diparasi rambute Masdar ).

Mari ngono Masdar ngilonan meneh. Jek durung pener. Karo muni ngene "Kok tambah elek Cak". Yo wes di gundul wae pisan.

Lucky akhere soyo mangkel. Ora diasuri langsung jikokne mesin potong rambut kae karo mbaten "Joh arep cukur gundul ae ra ngomong ket awal, hancig terahe".

Mari nyukur wes bar, Masdar takon.

Masdar : Pinten Cak???
Lucky : Wes piro kono lah.
Masdar : Iki eneke duit mung 5000 ki cak piye???

Akhire Lucky langsung Muni ngene.
" Wes gak opo mas timbang ra mbayar ".
Ndang mulih konoo... Hancig.

Masdar : Sing tenanggg....!!!
Lucky : Tenang tenang gundulmu mlethos kuii...

😀😀😀😀😀

NGOPI DISEK BEN GAK EDAN... !!!!!

Read More
DARTI SALAH MASUK KAMAR

DARTI SALAH MASUK KAMAR

Ada seorang janda yang bernama DARTI yang hidup sederhana dia tinggal di desa manakataha suatu ketika dia dapat kenalan seorang perwira masih muda, tampan, kaya raya, sebut saja namanya PUTRA, Selang​ beberapa bulan kemudian PUTRA menikahi DARTI betapa senang dan gembira hati DARTI karna status menjandanya akan segera berakhir dan setelah menikah mereka hidup bahagia bagaikan romeo & juliet 😁😁

Singkat cerita pas DARTI mau masuk ke kamar PUTRA tiba2 mati lampu dan tak sengaja darti salah masuk kamar,  kamar mertuanya di masukin dan apa yang terjadi 😬😬 entahlah pikir sendiri 😁😁

Ke esokan harinya PUTRA kembali bertugas ke luar kota setelah beberapa bulan DARTI menelepon suaminya

DARTI : halo.. Bang putra

PUTRA : iya neng ada apa

DARTI : aku punya kabar gembira nih buat bang putra

PUTRA : kabar apa neng wahhh abang jadi penasaran nih

DARTI : aku hamil anak abang

PUTRA : apaaaaa kamu hamil??

DARTI : iya bang kenapa kok abang kelihatanya kok kaget kayak gak percaya gitu

PUTRA : jelas abang kaget lah neng orang abang aja belum sempat menjamah neng sama sekali kok bisa hamil kan ya aneh

DARTI : lahhhh emang abang lupa apa pas malam jum'at mati lampu itu apa?

PUTAR : waktu  mati lampu itu kan abang lagi tiduran di sofa neng

DARTI : lha terus yang masukin itu siapa dong bang (sambil nangis ihiks.. Ihiks..)

PUTRA : yang masuk kecil apa besar neng?

DARTI : kecil bang cepet lembek pula

PUTRA : jelas itu punya babe neng bukan punya abang

DARTI : jadi.. jadi.. jadi.. aku waktu itu.. aku salah masuk kamar dong bang

PUTRA : iya lah orang kamar babe kamu masukin

DARTI pingsan seketika

PUTRA : halo. Halo.. Halo.. neng, tulalit. tulalit.. tulalit..        "TAMAT"

Read More
CERPEN LUCU JAWA

CERPEN LUCU JAWA

Ono ning salah sijine deso. Ono seng jenenge Bapak HADI.

Bapak Hadi ndue anak lanang seng jenenge Lucky. Masio ngono keluarga iki terkenal gokil neng deso kono.

Lha wayah surup surup wayah magrib kae enek tamu seng jenenge Masdar.

Singkat cerito Masdar langsung dodok2 lawang karo muni...

Masdar : Assalamu 'alaikum...!!!
Lucky : Waalaikum salam...!!! Enten nopo lek Dar nggeh??
Masdar : Iku goleki Bapakmu. Jare mau Arep ngajak ngopi neng warung.

Lha neng kono Pak Hadi lagi salat magrib krungu nek enek Dar moro. Pak hadi bar salat magrib langsung ngaji.

Bismillaahirrohmaanirrohiim....!!!
Yaasiin...!!!!

Lha lagi moco Bismillah karo yaasiin Pak Hadi krungu omongane Masdar karo Lucky.

Masdar : Eh Moto GP ne wes awet kii...
Lucky : Oh iyo Lek ki mau ono GP yoo...

Ora let sue Pak Hadi durung sampek moco ayat ke loro, mergo krungu enek acara tv Moto GP pak Hadi lansung moco "Shodaqolloohul 'adziim..." !!!! Copot kopyah, copot sarung, langsung metu soko kamar. Sampek lali nek deke ora tempakan karo ngomong ("wes awet durung GP ne"?... ( ora sadar ono barang gemandul neng ngisor ).

Masdar karo Lucky langsung guyu sampek kepingkel-pingkel.

😀😀😀😀😀😀

Ngopi disek ben gak edan

Read More
SALAH PAHAM MASALAH KONDOM

SALAH PAHAM MASALAH KONDOM

Ada sepasang remaja yang lagi duduk berdua lagi membahas masalah kondom, penasaran??  Yuk kita simak ceritanya sambil ngopi ben gak edan 😁😁

PAIJEM : beb kita ke belakang sebentar yuk

PAIJO : mau ngapain (penasaran)

PAIJEM : biar aman enaknya di kasih apa beb

PAIJO : biar aman ya di kasih kondom dong beb biar gak lecet

PAIJEM : hahaha terus belinya kondom dimana beb

PAIJO : tenang kamu tunggu saja disini aku tau tempatnya beli kondom dimana

PAIJEM : nanti kamu yang pasang ya beb aku kan gak bisa

PAIJO : tenang saja beb kalau masalah pasang kondom aku ahlinya

PAIJEM : oke deh beb aku tunggu disini

tak sengaja percakapan mereka terdengar sama ibunya PAIJEM sontak ibunya PAIJEM kaget dan tak menunggu lama lagi ibunya PAIJEM langsung lari secepat kilat pergi ke rumah orang tua PAIJO

IBUNE PAIJEM : menggedor pintu buka pintunya buka...

BAPAKE PAIJO : ada apa ini datang2 gak permisi dulu main gendor2 pintu saja

IBUNE PAIJEM : kalo punya anak itu di didik yang bener jangan sukanya ngerusak anak orang

BAPAKE PAIJO : bingung garuk2 kepala.. ini ada apa coba di jelaskan sejelas mungkin biar tidak ada dusta diantara kita

Akhirnya IBUNE PAIJEM mengajak BAPAKE PAIJO ke tempat dimana PAIJO & PAIJEM membahas masalah kondom tadi

BAPAKE PAIJO : paijooooo.. apa yang kamu lakukan disini..

PAIJO &  PAIJEM kaget.. Lho bapake kenapa ada disini tanya PAIJO ke bapake

BAPAKE PAIJO : lha kamu ngapain disini masih kecil sudah berani beli barang gituan

PAIJO : bingung.. barang gituan apasih bapake

BAPAKE PAIJO : aku sudah mendengar semuanya kalo kamu mau beli kondom dasar anak kurang ajar..

PAIJEM : sebentar bapake emang bener mas PAIJO mau beli kondom kan biar aman gak lecet nantinya gitu lho

BAPAKE PAIJO : kamu ini jg kurang ajar masih bau kencur berani gituan

PAIJO & PAIJEM semakin bingung & tak lama kemudian PAIJO paham

PAIJO : ​oalah.. gini lho bapake. PAIJEM kan beli hp baru nah biar nantinya kalo jatuh gk lecet mau tak pasang kondom gitu lho pak.. Hmmmm..


NGOPI DISIK BEN GAK SALAH PAHAM BEN GAK EDAN 😁😁😁

Read More
Cerito Lucu Obat Jerawat

Cerito Lucu Obat Jerawat

Dino iku malem minggu
Biasa luki karo dar do ngumpul nok warung kopi.
Omong kami omong .. Dar ngeluh neng Luki

Dar : piye Luk ...Jerawatku kok soyo nemen ki
Luki : gelem popiye tombo ampuh
Dar : nek ampuh gelem aku luk..opo tombone.
Luki : cawete prawan sing direndem wi lo Dar
Dar : mosok luk ..juuuh
Luki : lha we pingin mari pora.yo iku sg ampuh ...
Dar : yowis luk nekat aku ..penting mari jerawatku
Singkat crito.Dar budal golek cawete prawan sing direndem.
Kbetulan ono tonggone Dar sing prawan.jam 12 bengi Dar nekat jupuk cawet sing direndem.
Mergo peteng.butuhe Dar asal comot.sing penting cawet.tkan omah lgsung dipraktekno opo omongane Luki.cawet dinggo anduk ng wajahe Dar sing ono jerawate.selang sminggu.Dar ngamuk ng Luki.mergo jerawate ora mari malah nemen.
Luki santai jawabe..sing kok jupuk wi cawete mboke yooo juuuh..yo mesti ae tambah parah jerawatmu..kkkkkkkkkkkk...
TAMAT

Read More
5 PANTUN LUCU JAWA GOKIL

5 PANTUN LUCU JAWA GOKIL

Wes wayahe ayo podo ngopi
Ngopi sak gelas udude utilan
Timbang meneng yo golek imajinasi
Ora gagas penting kenek ngge hiburan

😀😀😀😀

PANTUN LUCU JOWO

Seng neng kono wong jowo ngarani PARIKAN. Cen wong jowo iku ono beraneka ragam suku lan budoyo. Dadi unek unek, utowo pitutur iso di curahne lewat gending, iso ugo lewat parikan utowo pantun bahasa indonesiane.

Koyo opo seh seng diarani PANTUN utowo PARIKAN iku...

Iki contone...

Mak cloroooottttt....!!!!





Read More
Puisi Sederhana Bikin Hati Tenang

Puisi Sederhana Bikin Hati Tenang

Timbang meneng ae yo gawe puisi barang.
Ben tambah pengalaman. Hahahaha

Ngopi disek ben gak edan. Kwkakakakak

Ketika seorang tak lagi bersuara
Hanya seekor belalang yang berirama
Disitu ku menatap langit
Tak ada sedikitpun cahaya
Tapi ku melihat di satu titik
Disitu ada kehidupan

Dimana sebatang pohon berjoget ria
Pertanda angin berhembus kencang

Disitulah ku mendapat pencerahan
Ketika satu sisi tak dapat diharapkan
Pasti kan ada satu sisi jadi masa depan

Read More
PAIJO DADI DOKTER PRAKTEK NANG DESO UTAK UTIK

PAIJO DADI DOKTER PRAKTEK NANG DESO UTAK UTIK


Dino iku PAIJO sing nembe dadi dokter oleh tugas seko kepalane, dadi dokter bantuan neng puskesmas ndeso.. jeneng desone utak utuk. 😁😁

Pasien pertamane jenenge PAIJEM, sing nggendong bayi cilik kuru, kaliren, ketoke kurang gizi..

PAIJO : lare niki biasane mimike susu formula nopo ASI, mbak ? “

PAIJEM : ASI pak dokter.. “

PAIJO : kok ketoke lare niki kurang gizi … Cobi kulo tingali ASI-nipun, mbak..”

PAIJEM manut trus mbukak klambine sithik..

PAIJO mbaten Auuwwwihhh tutange warna pink..

PAIJO : nuwun sewu mbak,,. kulo cepeng nggeh ? Kaliyan ngecek wonten gangguan mboten.. “

PAIJEM bingung tapi yo manut..

PAIJO : sae sae mawon kok mbak.. Cobi kulo sedote nggih..medal mboten ASI-nipun..

PAIJEM soyo bingung tapi yo… manut..

PAIJEM : sampun dereng dok? “

Karo klamut klamut PAIJO nyauri, kok mboten medal ASI-nipun mbak?

PAIJEM : nggih jelas mboten medal dok wong kulo niki budhe-ne kok e..

Read More
Puisi Renungan Malam

Puisi Renungan Malam

Ketika ku lihat cahaya terang
Kutahu kemana jalan ku pergi
Ketika ku injak dunia luar
Ku yakinnkan dapat menikmati

Tak kan pernah ku takuti
Tak kan pernah ku tangisi

Kudapatkan tujuan hidupku
Dan ku hilangkan masa laluku

Kan ku lewati semua itu
Dengan hal yang baru

Jika pun nanti ku tak mampu
Kan ku serahkan semua itu
Kepada Allah Penciptaku

NGOPI DISEK BEN GAK EDAN 😀😀😀😀

Read More
CERITO LUCU PAIJO KARO PAIJAN PAS BUDAL KERJO

CERITO LUCU PAIJO KARO PAIJAN PAS BUDAL KERJO

Ngopi maneh brooo disambi moco cerito lucu. 😀😀😀

Ono ning salah sijine deso, ono wong lanang loro sebut ae jenenge Paijo karo Paijan. Neng kono Paijan ndue adek lanang seng jenenge sebut ae Rawan. Lha... Mergo wong loro Paijo karo Paijan iku mau kerjo sak kerjoan dadi budal kerjo bareng boncengan.

Werrrrr,,,, budallll.....!!!! 😄😄😄

Bareng teko tengah ndalan Paijo ngajak Paijan mampir neng warung, ngopi karo jagongan wong loro.

Paijo : Jan, ngopi yahmene ki rasane iso mak jleb tenan yoo.
Paijan : Hambemu nek ngomong mbok seng apik, urung urung kok wes jlab-jleb ae. (karo mbesengut)
Paijo : Kwkakakakakak,,, lha piue to Jan, terah yo nuikmat lo ngopi yahmeneki. Lungguh jigang karo udud neng pinggir dalan.
Paijan : Nuikmat dengkulmu amblek kuii. Weki koncone lagi gelisah barang kok jek bahas seng nikmat-nikmat ae. Ra ngrasakne opo seng tak rasakne saiki.
Paijo : Sing tenang....!!! Lha emange enek masalah opo to Jan.
Paijan : Adiku lanang seng jenenge Rawan mau jare kecelakaan Jo. Makane aku rodo emosi ae ket mau.
Paijo : Lha nek kecelakaan yahopo, wong awake dewe budal kerjo lo wonge sek neng omah.
Paijan : Lha weki pora ngerti mau pas awake dewe sek neng dalan numpak motor, aku ngerti enek tulisan "Rawan Kecelakaan".
Paijo : Eeeealaah Jannnn... Jan. Kui ngono maksude Rawan kecelekaan iku berati daerah iku sering enek tabrakan. Makane bahaya terus diwei isyarat iku mau ben ati ati awake dewe. Ora kok adekmu Rawan seng kecelakaan juuhh.
Paijan : Eealah ngono to tibake. Tak kiro to nek adekku seng neng omah tabrakan ngono. Wajar Jo aku ra nate mangan bangku sekolahan. Rakoyo awakmu..!!!
Paijo : Lha opo gragas bangku sekolahan kok dipangan? (karo getem getem)
Paijan : Yo ora ngono maksude Jo... Maksute ki aku ra tau sekolah ngono. Kok genti awakmu seng esmosi.
Paijo : alaahh wes mboh mbohh... Wes ayo ndang budal kerjo. (ngadeg jenggilak mlaku segleng segleng mbayari kopi).

😀😀😀😀😃

"Ngopi Disek Ben Gak Edan"

Read More
GAMBAR LUCU BAHASA JAWA 2017

GAMBAR LUCU BAHASA JAWA 2017

Suka koleksi gambar lucu bahasa jawa monggo berikut ini ada beberapa gambar lucu bahasa jawa buat guyonan pengisi waktu kosong pengusir kejenuhan . Sebenarnya masih banyak gambar gambar seperti ini , kalau saja kamu mau gabung di GROUP GUYONAN WARUNG KOPI KOPDAT , hampir setiap hari ada saja yang kirim karya karya mereka untuk hiburan dan bikin ketawa.

Read More
BINGKAI PROFILE FACEBOOK KREN GOKIL DAN INSPIRATIF

BINGKAI PROFILE FACEBOOK KREN GOKIL DAN INSPIRATIF

Berikut ini ada beberapa bingkai profile facebook yang kren lucu dan gokil. Seperti yang kita ketahuai , sekarang adalah jaman digital yang sudah pasti merubah cara orang bersosial, terlepas dampak positif dan negatif yang ada , kita semua sepakat bahwa itu terserah pada hak personal yang menggunakanya . Tapi bagi saya , sosialmedia itu bagus untuk menambah kenalan untuk menjalin persaudaraan . Bukan untuk menjadi media pelampyasan yang ujungnya masalah percintaan semata .

Ok,kembali lagi tentang bingkai profile facebook yang lagi tren saat ini . Sejak facebook memberikan akses khusus pada pengguna yang ingin berkreasi lewat bingkai poto profile, sejak itu pula banyak bermunculan bingkai bingkai yang sangat beraneka ragam, seperti bingkai hari kemerdekaan indonesia, hari raya idul adha dan bingkai dukung timnas . Nah kali ini akan saya share sebuah bingkai kren yang berjudul sing penting yakin . Seperti apa penampakanya .
BINGKAI PROFILE FACEBOOK KREN GOKIL DAN INSPIRATIF

BINGKAI PROFILE FACEBOOK KREN GOKIL DAN INSPIRATIF

BINGKAI PROFILE FACEBOOK KREN GOKIL DAN INSPIRATIFBINGKAI PROFILE FACEBOOK KREN GOKIL DAN INSPIRATIF

 Itulah contoh pengguna bingkai kren ini, anda minat silahkah langsung saja masuk ke sini BINGKAI FACEBOOK KREN SING PENTING YAKIN .

Read More