Cerita Lucu Perampokan

"Nah,,,,,
Nang deso sebelah winginane enek perampokan omah, seng di rampok omahe pejabat RT, sebut ae PAK LUCKY,,,,,
'Akeh wong podo ngumpul nang omahe korban, POLISI ne yo enek......
Seng jenenge DHOMBUNDHEL penasaran, terus takok POLISI,seng nang kejadian perampokan.....
DHOMBUNDHEL pak polisi perampokane motif opo pak  ? POLISI perampokan uang mas, dan korbane mati kabeh sak omah.... Baru kali iki mas, nang deso KALIMADU enek perampokan korbane mati.... DHOMBUNDHEL lho kok bisa pak polisi, emang motife opo pak sampe kejadian mati kabeh sak omah kui.....
POLISI motif di karenakan sang korban pakai daster minim  ?  Terus para perampok menginginkannya.....
DHOMBUNDHEL HAHAHAHAHA perampokan model nafsu.....

Advertisement
Cerita Lucu Perampokan "Nah,,,,, Nang deso sebelah winginane enek perampokan omah, seng di rampok omahe pejabat RT, sebut ae PAK LUCKY ,,,,, 'Akeh wong ...