CERITO LUCU NENG JERO BIS

   Ono ing salah sijine dino ono wong lanang loro seng lagi wae muleh soko jakarta golek duit ombo. Wong loro iku mau muleh soko jakarta numpak bis. Mergo muleh ora ono duit. Mung cukup gawe numpak bis thok. Sebut ae jenenge Darto karo Lucky.

   Wayah neng njero bis njelalah ono wong dodolan kacang. Cang godog cang goreng, cang godog cang goreng. Lha Lucky trus tuku kacang papat regone siji 1000an. Darto pengen. Deke ngrogoh sak enek duite mung 10.000 seng karepe ngko nek mudun soko bis rep nggo mbecak tekan omah 5.000, berati sek siso 5.000 duite. Mergo pengen kacang Darto takon neng Lucky.

Darto : Kacange mau piroan broo?
Lucky : Murah dar, 1.000 oleh papat ( karo ngketiki kacang ).
Darto : Tenane broo?
Lucky : Tenan dar ( karo ngempet ngguyu ).

   Akhere Darto tuku kacange papat karo ngelungi duit neng bakule duit 5.000an. Trus karo bakule disusuki 1.000. Trus bakule mudun soko bis. Lha si Darto bingung trus clilang cliling jare Lucky kacange mau 1.000 oleh papat. Kok duitku 5.000 disusuki mung 1.000.

   Akhire Darto lagi sadar nek dikerjani karo Lucky. ( hangkrik Lucky ki terahe, titenono nek teko omah ). Trus Darto mlaku kluntrung-kluntrung lungguh maneh neng kursi ora ngomong opo-opo blas. Mung mrenguuttt ae, kacange seng nek tuku ora dipangan mung ditekem ae. Lha si Lucky ngerti ekpresine Darto koyo ngono malah ngguyuuu cekikikan.

"Ngopi disek ben gak edan" 😄😄😄

Advertisement
CERITO LUCU NENG JERO BIS    Ono ing salah sijine dino ono wong lanang loro seng lagi wae muleh soko jakarta golek duit ombo. Wong loro iku mau muleh soko jakarta num...