CERITA LUCU TENGAH WENGI

" Angine kenceng gebes ae koyok cidek panggonan laut 🌊
" Enak e ngopi iki karo cah-cah, sebut ae jenenge DHOMBUNDEL, LUCKY, HADI ***

" DHOMBUNDHEL : enak iki luck ngopi karo mbakar telo, cocok karo hawane...
"LUCKY : iyo bro, tapi telone sopo teruse ngeneki....
" HADI : halah koyok wiki lali ae luck, biasane pie ngno kok, dadak mbulet ae koyok untuk sabun 😁😁😁
" LUCKY : hahaha ora mbulet jane KANG mung wedi ae, mosok aep mbaleni neh yang terlupakan kae
😂😂😂
" DHOMBUNDHEL : wes-wes jo umpyek ae koyok dawon jero glangseng ae iki, wes dang budal kono LUCK, mbulet ae sawat dawet jalok neh wengko 😁😁😁
"LUCKY : hahaha ok bro....
"HADI : bro kayune sebelah endi iki, go bakar telo engko...
" DHOMBUNDHEL : nang mburi omah KANG seng tumpuk an kae

" HADI : tapi peteng ngono gone, wedi aku engko di kiro maling aku, lampune kakno enek pora wi....
"DHOMBUNDHEL : enek kang lampune nang ae.....

30 menit wes lebih.....

" LUCKY : walah bro telone babutane uabot tibak e, untung ae ora enek uwong nang sawah, wes ayo dang di bakar telone iki....

Dhombundhel : kilo cah kopine di sruput disek karo nunggu telo bakare mateng

LUCKY/HADI : josss tenan kopi e iki ☕ ☕ ☕
"DHOMBUNDHEL : bro rungokno suoro opo kae, kok rodok aneh ngono suarane...

Luck : suoro opo to bro, ket maeng aku gak krungu kok...
HADI : Iyo bro, aku yo krungu tapi aku meneng ae, wedi lek koyok nang pilem-pilem ngoono kae....
"DHOMBUNDHEL : suorone koyok khok khok kho kae lho mosok podo ora krungu kabeh bro...
"LUCKY : iyo bro baru krungu aku, engko disek lek ngono tak jiguk senter aku...
"HADI : atak e engko suoro uwong lagi SUNAH ROSUL bro 😂 😂 😂...
" DHOMBUNDHEL :wes ojo ramai ae, ayo di dingkek bareng- bareng.....
Lucky, hadi "" "ayo wes....
"DHOMBUNDHEL : huasemmmmm tibak e suoro kodok 🐸....
"HADI : hahahaha muka mesum ae wiki bro...
" LUCKY : kuwakkakakakakakkakak

"DHOMBUNDHEL : YOUH GAK PODO BOLO IKI
😅😅😅

Advertisement
CERITA LUCU TENGAH WENGI " Angine kenceng gebes ae koyok cidek panggonan laut 🌊 " Enak e ngopi iki karo cah-cah, sebut ae jenenge DHOMBUNDEL, LUCKY, HADI...