CERITA LUCU MBOK JEBRAK V PAK CIKRAK

" Awale nang deso seng jenenge DESO PENCIL. Asal mulane yo urep uwong lhoro seng jenenge MBOK JEBRAK karo bojone PAK CIKRAK.
'Wong lhoro kui urep sederhaana, opo-opo wes enek kabeh, mergo pinter nandur polo wijo, yo telo, kacang, jagung, mbili, garut....
'MBOK JEBRAK, Oalah pak mbokyo leren-leren ngono, ojo mempeng lhek nandur polowijo,  PAK CIKRAK pie to bune iki, kan iso di dol nang kuto polowijo iki, iso ngasilne duet, sopo reti iso berhasil kebune dewe iki bune... MBOK JEBRAK, iyo bener sih PAK, tapi opo yo gelem wong kuto tuku polowijo koyok ngeneki... PAK CIKRAK pokok bersyukur karo seng gae urep ae bune.... yowes ojo ngrusulo ae bune... Iyo pak?
"TOK TOK TOK,,,, kulonuwun ?
MBOK JEBRAK sinten niku ? Kulo PAIDI mbok, aep nakokne jagung isek pora mbok, MBOK JEBRAK oalah lhe, wes aep di gowo nang kuto karo pak e,,, PAIDI oalah...
PAK CIKRAK, sepurane yo nak, pesenan uwong iki, tak tinggal sek bune nang kuto ngeterne pesenan yo,,, MBOK JEBRAK nggih pak, ati-ati....
1 jam kepungkur PAK CIKRAK muleh gowo duet, ora koyok biasane....
MBOK JEBRAK semapot ngenggon...
PAK CIKRAK kebingungan...

Advertisement
CERITA LUCU MBOK JEBRAK V PAK CIKRAK " Awale nang deso seng jenenge DESO PENCIL . Asal mulane yo urep uwong lhoro seng jenenge MBOK JEBRAK karo bojone PAK CIKRAK. 'Wo...