3 SAHABAT ADU KEHEBATAN MEMANCING IKAN

Pada suatu hari, 3 sahabat yang punya hobi mancing ikan lagi ngobrol masing-masing mengadu kedahsyatan umpan pancing mereka.

HADI : “Tak pikir-pikir umpanku hebat bener.. lagi wae iku umpan nyemplung nang kolam, iwak wis podo nyamber podo kroyokan..” hahaha..

DHOMBUNDHEL : “Oeits.. engko disik broo, umpan pancing aku dong sing luweh hebat., lagi wae iki umpan tak plintir2 nang tangan, iwak podo nongol nang duwur kolam karo ngomong
(cepetan dooong bos leh mlintir2e wis gak kuat kih pengen mangan iku umpan.)
iku iwak wis gak sabaran karo umpanku.!” wkwkwk..

MASDARTO : “Tunggu disik brooo,, umpan aku dong sing paling huebat..”

HADI karo DHOMBUNDHEL: “Emange opo kehebatan umpan mu broo?”

MASDARTO : “aku kan ape mancing dino Minggu.. iku iwak dino Sabtu wis podo nang omahku, nakokne.. (Broo sesok sido mancing kan.?? tak tunggu lo Broo..) ngono omonge..” 😃😃😃

HADI: karo DHOMBUNDHEL: Gambluuusss weki Darrrr...

Advertisement
3 SAHABAT ADU KEHEBATAN MEMANCING IKAN Pada suatu hari, 3 sahabat yang punya hobi mancing ikan lagi ngobrol masing-masing mengadu kedahsyatan umpan pancing mereka. HADI : “Tak pi...