GAMBAR LUCU MUDIK LEBARAN

Gambar lucu iki nyeritakne tentang wong seng lagi mudik lebaran. Seng neng kono biasa di ngge kegiatan rutin tiap tahun karo wong seng neng perantauan. Seng sue kerjo neng luar jowo utowo luar daerah, iso ugo neng luar negeri.

Seng wes nate neng perantauan mesti kabeh tau ngalami. Yen lagi mudik mesti golek dino rodo adoh sak durunge hari H. Gek gawanane mesti akeh teng serembol. 😄😄😄

Wes gak sah dowo dowo ndak ngantuk ngko moco. 😄😄😄

Advertisement
GAMBAR LUCU MUDIK LEBARAN Gambar lucu iki nyeritakne tentang wong seng lagi mudik lebaran. Seng neng kono biasa di ngge kegiatan rutin tiap tahun karo wong seng neng...