CERITA LUCU, PUTRO DARTO LAGI NGABUBURIT,

Poso2 biasane wayah sore karo nunggu adzan magrib akeh bocah2 nom podo ngabuburit koyoto bocah loro/2 iki sing lagi ngabuburit cangkruk'an nang pinggire dalan karo nyawang kendaraan lewat ngalor ngidul.,


PUTRO : auwiiihhh.. cewek wuayu dar yohhhh suit suit..

DARTO : (ndingkluk) heh.. (karo nyeblek lambene putro) iki poso tro, gak oleh macem2 opo maneh ngingeti cewek ayu gek leh ngingeti karo demeki anu ngunui.

PUTRO : aku gak macem2 dar, cuman ngingeti tok.

DARTO : iku podo wae jenenge doso. jare pak ustad iso batalke posomu tro.

PUTRO : mosok to dar?

DARTO : di omongi kok malah bosok.

PUTRO : lha kowe mau ngopo? Kok ndingkluk wae saben enek cewek ayu lewat? isin ta?

DARTO : aku lagi do'a mau tro.

PUTRO : guyu ngakak wkwkwk.. do'a opo weki dar koyok ape buko ae gawe do'a barang kilo.

DARTO : do'a ngene loh tro. (Ya Allah mugo2 cewek ayu sing lagi lewat mau dadi bojoku.) kan jare pak ustad nek wulan poso iki do'a sing apik dikabulke.

PUTRO : woooo singo weki dar.. ngono yo meneng wae ra njawil koncone juh..

DARTO : do'a kok karo njawil marai ra khusuk juh..

PUTRO : iyo ya.. we saiki kok tambah pinter dar pangananmu opo.

DARTO : pangananku sego pecel tro tukune nang WARUNG KOPDAR.


akhire PUTRO karo DARTO mau muleh mergo krungu suworo adzan. teko omah terus buko sak kan sing moco iki yo melu buko pisan 😆😆😆

Advertisement
CERITA LUCU, PUTRO DARTO LAGI NGABUBURIT, Poso2 biasane wayah sore karo nunggu adzan magrib akeh bocah2 nom podo ngabuburit koyoto bocah loro/2 iki sing lagi ngabuburit cangkruk'...