HUMOR WARUNG KOPDAR

HADI: waikihhhh langgananku teko
MASDAR : sopo kang
HADI : Falyla dar uhuuuuiii..

HADI : dar tukokne gulo ya nak tuku nang arab ben rodok suwi wkwk
MASDAR : juhhh gamblusss i padune ape jaduman karo Falyla eg huuuu

HADI : tuku gulo nang arab kok cepetmen dar juh i (mbenakne kolor)
MASDAR : duwite keri juhh

MASDAR : weki nyapo kang usek ae
HADI : cokot semot dar juh.. nyah duwite tuku gulo nang arab. tuku tempe nang itali. es batune tuku nang medan dar
MASDAR : celeng weki kang peh enek Falyla ae aku mbu usir juh

MASDAR: kang aku mau pas nang pasar oleh kenalan jenenge Barby Ciprit pomo tak jak nang warung kene oleh ra kang?
HADI : wani pirooooo
MASDAR : sewu mangatus wis
HADI : oleh rokok sak util tok juh..

HADI : hawoooo dar ndang muleh di golek i Ciprit nang warung kilo
MASDAR : siap 86 cuuuuussss miber

MASDAR : kang ndi wonge
HADI : wis muleh we kesuwen og
MASDAR : ngunu ra gelem mbatek kolore kang hmmm..

MASDAR : sing tuku es mau lanang po wedok kang
HADI  : wedok dar jenenge ae Fitria kok
MASDAR : kok tak sawang2 gagah mlakune koyok bodyguard

HADI : dar dar tangi le warunge di buka di toto sendok cangkire hassololehhh...
MASDAR : adus sik kang pliket kabeh mambengi mbu iyel2 nganti lencu aku masamuh..

HADI: dar weki adus souwiiii ra bar2 adus po nyabun?
MASDAR : sekalian kang kadung pewe kihhhh

HADI: yo ndang gantian nunggu warung kok e aku yo butuh nyabun masamuh..
MASDAR : maaf anda belum beruntung sabune wis tak entekne wkwkwk

HADI: dar weki goreng tahu kok asin men uyah sak plastik muk kabehne po pie?
MASDAR : jik ngantuk aku kang mambengi mari delok bola

HADI  : dar mau bowo, Ipank, Joko, gembong wis enek rene po rung?
MASDAR : durung kang nyapo?
HADI : cah kae kulino saben bar bon ngopi sesasi ra tau moro rene neh pegel aku

MASDAR: wahhh ajurrr nuw kang
HADI : hajuuuurrrr suuum...

Advertisement
HUMOR WARUNG KOPDAR HADI: waikihhhh langgananku teko MASDAR : sopo kang HADI : Falyla dar uhuuuuiii.. HADI : dar tukokne gulo ya nak tuku nang arab ben rodok...