GAMBAR BAHASA JAWA

Gambar biasane di enggo perang gambar enek maneh di enggo foto profil enek maneh sing di enggo foto sampul lan liya2ne koyoto gambar limo iki

Advertisement
GAMBAR BAHASA JAWA Gambar biasane di enggo perang gambar enek maneh di enggo foto profil enek maneh sing di enggo foto sampul lan liya2ne koyoto gambar limo ik...