CERITA LUCU, PAIJO NDUWE HP ANYAR


JAMAN wis maju tapi yo sik enek wong sing ora iso ngikuti kemajuan JAMAN koyok bocah iki..
Enek bocah loro/Dua bocah deso jenenge PAIJO karo PAIJAN
Maklum lah lagi ndue HP anyar dadi
agak Gapteklah,

PAIJAN : takok nang PAIJO. JO kowe ki nyapo kaet mau tak ingeti kok ngadek wae nang cedak pager enek opo
PAIJO : ngene lo JAN aku mau kan tuku pulsa operatore omong ngakon tekan pagar

PAJAN : terus..
PAIJO : aku wis ngadek nang kene iki wis enek 1jam tak pijet pager e nganti tanganku kemeng tapi pulsane pancet ae ra mlebu2 ki piye JAN

PAIJAN : guyu ngakak wkwkwk
PAIJO : terus jarene aku malah kon mencet bintang. yo opo iso.. bintang manggone enek langit kono adohe ra iso di gayoh kok. gak yo edan to operatore

PAIJAN : wkwkwk sing edan ora operatore tapi kowe JO PAIJO juhhh bocah nek gemblung..

Advertisement
CERITA LUCU, PAIJO NDUWE HP ANYAR JAMAN wis maju tapi yo sik enek wong sing ora iso ngikuti kemajuan JAMAN koyok bocah iki.. Enek bocah loro/Dua bocah deso jenenge PAIJO ka...