CERITA LUCU, BOCAH CILIK TAKOK ML

ENEK BOCAH CILIK TAKOK NANG EMAK E, sopo cilik'ane tau takok nang mbok e takok e ndrindil ae koyok bocah nang ngisor iki 😃😃

BOCAH : mak mak ML ki opo to mak
EMAK : hussss cah cilik gk oleh omong ngunui
BOCAH : oalah mak mak aku ki penasaran cuma pengen ruh tok
EMAK : hmmm pie ya bingung kukur2 irung
BOCAH : ndang to mak mak nek ra mbok duduhi aku nanges loh
EMAK : kowe ijek cilik durung cukup umur mbesok nek kowe wis gede engko nek yo weruh dewe to le..
BOCAH : yo wis nek emak emoh duduhi aku sesok takok guruku
EMAK : ehh ehh ojo wah bocah iki nekat engko lak'an
BOCAH : boyak salahe emak ora gelem duduhi kok
EMAK : gek weki weruh ngunui sing ngomongi sopo to le..
BOCAH : iki loh mak nang botol minuman enek tulisan 50ML enek neh sing 1ML
EMAK : nyengirrrr 😆😆😆

Advertisement
CERITA LUCU, BOCAH CILIK TAKOK ML ENEK BOCAH CILIK TAKOK NANG EMAK E, sopo cilik'ane tau takok nang mbok e takok e ndrindil ae koyok bocah nang ngisor iki πŸ˜ƒπŸ˜ƒ BOCAH : m...