CERITA GOKIL PENJAGA WARUNG

Cerita ini adalah fiktif belaka bila terjadi kesamaan Nama mungkin hanya kebetulan saja,
tuku topi karo pulpen ngopi karo moco cerpen sruuuuff jleb..

LUCKY : lek hadi kopi siji. gulo karo bubuk e di pisah yo
HADI : weki edan to luck
MASDAR : cah gemblung wi lek rasah di doli

MASDAR : jangkrik layar lagi di jereng udan juhhh
HADI : weki sajak e rung adus gede mulakne di udani

MASDAR : kang enek wong tuku kopi loh
HADI : yo ndang di doli to
MASDAR : LPG ne entek kang
HADI  : ngunu mau meneng ae ra ndang omong
MASDAR : lha iki wis omong
HADI : telat juuuhh kae loh sing tuku wis ngaleh wonge..

HADI : dar we mau tak kon opo
MASDAR : goreng tempe kang
HADI : tempe kok rupane ireng
MASDAR : sory kang mau tak tinggal nang jeding dilut
HADI : nyabun nehhhh
MASDAR : ojo banter2 to kang isin aku juh..

MASDAR : ngejak buka warung teko nggon malah ngorok juuuhhh
HADI : mambengi aku mari jagong gone mbok rondo etan kali dar
MASDAR : anjriiittt ketok e ngorok enek wong omong kok yo krungu ae kupinge
HADI : aku ra bolot dar hancig i

CIPRIT : mas tumbas tempe
HADI : njeh mbk rantos riyen,
dar tempene ndg gowo rene
MASDAR: siap kang iki
HADI : lha kok jik mentah
MASDAR : tarah rung di goreng kok
HADI : ajuuurrr sum..

HADI : dar tangi dar wayahnya kita ke pasar
MASDAR : heleh padune ape ketemu karo bakul tahu ae kok

HADI : dar we ndg muleh sik numpak ojek warunge ndang di buka sik
MASDAR: padumu ape jagongan karo bakul tahu ae kok dadak alasan juhh..

IPUT : lek kopi sak ember
MASDAR : mlayuuuuu
HADI : weki nyapo to dar koyok di uber maleng ae
MASDAR : enek wong edan jaluk kopi sak ember juhhh wedi aku
HADI : wong edan kok wedi karo wong edan
MASDAR : aku jik waras len len

MASDAR : ki jam piro kang
HADI : jam 10 nyapo?
MASDAR : ayo ndang di tutup warunge
HADI : lha nyapo? enek opo? weki gesusokne ae dar
MASDAR : dilut ngkas wong edan sing gaene mangkal nang pasar beran kae lewat kene wedi aku
HADI : guamblussss podo edane kok yo wedi
MASDAR : aku jik waras kang yohhh karo ngletak gelas

HADI: weki nyapo to dar lg buka warung kok wis murung ae
MASDAR : delok kae mendunge meh amblek
HADI : sing tenang.. tawet e tiprit uncalne duwur genteng engko nak rasido udan
MASDAR: diangkrik.. nan

MASDAR : terpale wis bolong2 ki pie kang
HADI : gampang tambalen daster e Ismanti sing keri nang jeding kae gak opo

Advertisement
CERITA GOKIL PENJAGA WARUNG Cerita ini adalah fiktif belaka bila terjadi kesamaan Nama mungkin hanya kebetulan saja, tuku topi karo pulpen ngopi karo moco cerpen sruuu...