Abunawas Lucu PAGAR ANTI PANJAT

Abunawas Lucu Pagar Anti Panjat. Sing jenenge pager fungsine macem macem, ono sing di gawe pengaman tur yo ono sing mung gawe hiasan. Ning crito iki Abunawas tertantang gawe pager sing fungsine gawe pengaman.

Kisahe koyo ngini, Abunawas duwe tonggo sugih eram ora ketulungan, sering banget omahe kemalingan. Sampek akhire si tonggo gawe sayimboro, sopo wonge sing biso gawe pager sing ora iso kepenek (dipanjat) bakal di wenehi hadiah.

Akhire Abunawas maju lan hasile Abunawas berhasil oleh hadiah. Penasaran tho koyo opo pager gaweane Abunawas? ................> Abunawas ngencepno sapu biting (sapu lidi) muteri omahe si tonggo minongko pager. Wkwkwkw... yo jelas wae ora biso di penek (dipanjat) wong pager biting hahahaha. Masio hasile konyol, si tonggo tetep ngakoni yen Abunawas cerdik.

Abunawas Lucu Pagar Anti Panjat. Ayo guyuuuuuu, ojo diemfet timbang dadi fenyakit. Tetep ning kopdar.org ya

Advertisement
Abunawas Lucu PAGAR ANTI PANJAT Abunawas Lucu Pagar Anti Panjat . Sing jenenge pager fungsine macem macem, ono sing di gawe pengaman tur yo ono sing mung gawe hiasan. Ning ...