Abunawas DISIDANG KASUS KRIMINAL Jawa Version

Abunawas Disidang Kasus Kriminal Jawa Version. Jenenge kriminal mesti gawat hukumane, tapi Abunawas tetep iso lolos soko hukum pidanane Raja. Penasaran opo penasaran?? Cus mengisor yah.

Siji dino Raja kalah taruhan karo Abunawas. Raja jengkel banget, sahinggo nitahno kabeh rakyate BAB nang omahe Abunawas suwine sak minggu. Jelas ae Abunawas kebingungan sampek puyeng golek ide.

Pas dino sing ditentokno raja, kabeh rakyat teko nang omahe Abunawas arep BAB. Melebu siji-siji gantian. Ono jero, saben wong sing BAB, di bandem sirahe karo Abunawas. Jelas ae wing podo melayu kelaran ora gelem melebu omahe Abunawas.

Akhire Abunawas di laporke nang Raja, tur disidang karo Raja yo pas dino kuwi.

Raja: Abu... koe ngerti kesalahanmu?
Abunawas: Ora raja, aku ora ngerti
Raja: Tindak kriminal... koe wes ngelarani rakyatku sing BAB nang omahmu. Iku titahku, ngerti ora koe?
Abunawas: Justru aku ngewangi Raja. Wong-wong kuwi ora patuh printahe Raja. Raja nitahke BAB, tapi wong-wong kuwi ora mung BAB, malah plus pipis, yo tak timpuk ae sirahe.

Abunawas Disidang Kasus Kriminal Jawa Version. Hahaha.... akhire Abunawas bebas mergo kecerdikane, ora sido dihukum mergo tindak kriminal wkwkwkwk. Tetep guyu ning kopdar.org ya

Advertisement
Abunawas DISIDANG KASUS KRIMINAL Jawa Version Abunawas Disidang Kasus Kriminal Jawa Version. Jenenge kriminal mesti gawat hukumane, tapi Abunawas tetep iso lolos soko hukum pidanane Raj...