5 GAMBAR WAYANG UNYU SAHUR

Sugeng siang sugeng ninda'aken siyam. mugo2 posoku lan posomu biso tutok sesasi mupot di tompo mareng Allah ta'ala amin..
senajanto mau isuk kerinan anggene tangi akhire ora biso sahur.
tapi masio ora sahur yo tetep kudu poso ora oleh ngersulo.
koyoto gambar nang ngisor iki nyeritakne wong kang kerinan gek jam sahur e wis mepet pisan sakne yoo hahaha 😆😆😆

Advertisement
5 GAMBAR WAYANG UNYU SAHUR Sugeng siang sugeng ninda'aken siyam. mugo2 posoku lan posomu biso tutok sesasi mupot di tompo mareng Allah ta'ala amin.. senajanto...