5 GAMBAR PANTUN JOWO SEPUTAR PUASA

ORA KEROSO WES TEKAN WULAN POSO MANEH BROO. IKI ENEK GAMBAR PANTUN SENG ENEK HUBUNGANE KARO POSO. MUNGKIN KATA2NE RODO MELESET KARO ASLINE TERAH YO CEN DIGAWE NGONO IKU MAKANE OJO DI PRAKTEKNO YOO. IKU MUNG GAWE GUYON. MUNGKIN JAMAN CILIKANMU YO NGNOKUI BROO. 😄😄😄

WAYAH POSO AKEH SENG TURU LANGGAR UTOWO MUSHOLA. BIASANE DO DOLAN TURUT NDALAN NDALAN NGUBENGI DESO KARO NUNGGU SAUR. LHA BIASANE MBEN WAYAH POSO IKU MUSIM PELEM. MAKANE PODO NGEPEKI PELEME WONG SAL KAMPUNG. 😄😄😄

NGONOKUI PADAHAL PAMITE TURU LANGGAR. 😄😄😄😄

WES NGONO WAE BROO. IKI PANTUNE WES DIWOCO WAE OJO DIGAE PEDOMAN. NEK KEBLINGER. 😄😄😄😄

NGOPI DISEK BEN GAK EDAN

😄😄😄😄😄😄

Advertisement
5 GAMBAR PANTUN JOWO SEPUTAR PUASA ORA KEROSO WES TEKAN WULAN POSO MANEH BROO. IKI ENEK GAMBAR PANTUN SENG ENEK HUBUNGANE KARO POSO. MUNGKIN KATA2NE RODO MELESET KARO ASLINE ...