8 GAMBAR LUCU SEPESIAL RAMADHAN

8 GAMBAR LUCU SEPESIAL RAMADHAN

GAMBAR LUCU SEPESIAL RAMADHAN IKI ISINE KALIMAT GUYONAN SENG MUNGKIN KABEH WONG BIASA NEMONI NENG SOSIAL MEDIA. SWNG NENGKONO INTINE HAL HAL SENG BIASA DILAKONI UTOWO DIPIKIR KARO WONG SENG LAGI PAS ROMADHON. GAMBAR LUCU IKI MUNG ONO NING GROUP WARUNG KOPI KOPDAR. SENG NENG KONO PANGGONANE WONG SING KREATIF INOVATIF LAN INFORMATIF. ORA PERDULI APIK ELEKE GAMBAR SENG PENTING CARANE GAWE GAMBAR. KOYO OPO GAMBARE.

MAK CLOROOOTTTT...!!!!

Read More
5 GAMBAR PANTUN JOWO SEPUTAR PUASA

5 GAMBAR PANTUN JOWO SEPUTAR PUASA

ORA KEROSO WES TEKAN WULAN POSO MANEH BROO. IKI ENEK GAMBAR PANTUN SENG ENEK HUBUNGANE KARO POSO. MUNGKIN KATA2NE RODO MELESET KARO ASLINE TERAH YO CEN DIGAWE NGONO IKU MAKANE OJO DI PRAKTEKNO YOO. IKU MUNG GAWE GUYON. MUNGKIN JAMAN CILIKANMU YO NGNOKUI BROO. 😄😄😄

WAYAH POSO AKEH SENG TURU LANGGAR UTOWO MUSHOLA. BIASANE DO DOLAN TURUT NDALAN NDALAN NGUBENGI DESO KARO NUNGGU SAUR. LHA BIASANE MBEN WAYAH POSO IKU MUSIM PELEM. MAKANE PODO NGEPEKI PELEME WONG SAL KAMPUNG. 😄😄😄

NGONOKUI PADAHAL PAMITE TURU LANGGAR. 😄😄😄😄

WES NGONO WAE BROO. IKI PANTUNE WES DIWOCO WAE OJO DIGAE PEDOMAN. NEK KEBLINGER. 😄😄😄😄

NGOPI DISEK BEN GAK EDAN

😄😄😄😄😄😄

Read More
CERITO LUCU IJEK SEGELAN

CERITO LUCU IJEK SEGELAN

Ngopi cingkir rokoke samsu
Loro pikir obate ngguyu. 😄😄😄

Saiki enek crito maneh broo. Ono wong wedok wes kepengen rabi. Tapi oleh rabi diwei syarat karo simboke. Gek syarate ki ora mbejaji blas. Gak enek apik2e nek umume wong. Hahahaha....

"Koyo opo critane langsung wae ngisor iki"

Simbok ngomongi Si Paijah: "Nduk, yen golek bojo ojo angger ae, ono telu syaraté".

1. Kudu ngirit
2. Kudu luwih goblok timbang kowe.
3. Kudu joko thir - thir

Pas preian Paijah karo Paijo jlong2 malem mingguan.
Mergo wis kebengen, kepekso nginep neng Hotel.

Sesuk'e Paijah langsung laporan nang Simbok, "Mbok,, aku  wes oleh pacar sing cocok karo syarate Emak,  jenenge Paijo Mbok, wonge IRIT, GOBLOK yo isih JOKO THIR - THIR sek kinyis kinyis kae Mbok.

"Langsung wae Simbok takon neng Paijah"

Simbok : "Opo buktine Nduk, nek pacarmu iku wes cocok karo saratku?"
Paijah : "wingi pas muleh dolan kebengen, trus nginep ning Hotel Mbok.....
Paijo ngomong ngene

"Awak'e dhewe cukup turu sak kamar ae Jah".

Berarti kan irit Mbok??

"Tengah wengi, Paijo ngomong neng Paijah

"yen arep turu ojo klamben supoyo klambine ora lungset,"

Padahal bengi kan adem, berarti Paijo kan goblok to Mbok..?"

Simbok : "hallah.!! Terus teko endi yen weruh sik joko thir - thir ??"

Paijah : "Manuk'e sek dibungkus plastik Mbokk, dadi kan isih Segelan"..!!!

"Temenan Mbok, iku kan tondone sek joko thing2".

Simbok : Plak... Plak... Plak,, "Joko thing2 bathukmu sempal kui..."

"Iku nganggo Kondom blookk goblookk., dudu Segel.."!!?

Bocah disekolahne yahono yahene kok ra pinter pinter.

😄😄😄😄😄😄

Cerito iki mung fiktif. Yen ono jenenh utowo lakon seng podo karo ceritomu ikubmung njelalah. Cerito iki mung guyonan senh niaye gawe hiburan. Wes ngono wae jonlali delok cerito lucu sak teruse mung neng kopdar.org

Matur suwuuunnn

Read More
CERITO LUCU BAKUL KOPI KOPLAK

CERITO LUCU BAKUL KOPI KOPLAK

Ngopi maneh brooo....

Isuk isuk wayah howone adem cen paling penak yo ngopi. Disambi karo dolanan hp facebookan koyo wong ramiker butoh ae. Isine bendino mung ngakak thok. 😄😄😄

Lha sesuke bareng aku budal ngopi neng warung kopdar, ono wong tuku kopi gayane rakaruan. Macake mlitis gawanane tas koyo pegawai PNS. Teko teko lungguh pesen kopi neng bakule.

(+) seng tuku, (=) bakule

+ : Kopi ireng boss.
= : Siap boss. Seneng pait opo legi?
+ : Lah biasa ae boss. Gak legi yo gak pait. Yang sedang sedang saja.
= : Helleh weki yo gamblus tibake boss.
+ : 😄😄😄 helleh koyo gak apal gayane wong neng warung ae to boss.
= : Lha mau soko ngendi boss, sajake wes sukses tenan.
+ : Helleh sukses opo to boss boss. Wong aku rene kilo yo golek utangan serku.
= : Mosok model koyo pean ngnokui golek utangan aku kok gak percoyo boss.
+ : Kandani og,,, roto-roto wong seng cethuk aku ngmong ngnono eg boss.
= : Lha pean ki asline kerjo opo to boss?
+ : Helleh kerjoku neng ratanan boss.
= : Lha iyo neng ratanan ki kan yo akeh maceme. Enek sopir enek sales lan....???
+ : Wes boss ojo kok sebutno kabeh. Aku kesusu tak bali sek yooo.
= : O iyo boss ati-ati, jo lali kapan-kapan mampir meneh.
+ : Okey, siap bosss...!!!

Bareng ngono let rodo sue. Seng tuku mau wes rodo adoh, bakule kelingan. O iyo mau lak durung mbayar wonge ngke juuhhh.

" Wong nek pikirane lagi kegubel tawet yo ngonokui, wong tuku rung mbayar barang yo gak kelingan, ngono jek kon mampir meneh pisan ".

Nek ra bakule koplak po yo enek. 😄😄😄😄

" NGOPI DISEK BEN GAK EDAN "

Read More
5 GAMBAR KATA BIJAK JOWO

5 GAMBAR KATA BIJAK JOWO

Gambar kata bijak versi jowo. Gambar seng isine kata-kata utowo ukoro seng neng kono mungkin iso gawe renungan lan ngademke ati. Sopo ngerti yen lagi moco iki terus eleng karo seng gawe urip. Lan eleng karo kekurangane awake dewe. Mergo menungso nong ndunyo ora enek seng sampurno. Mulo kui ojo sampek awake dewe nduwe roso lan sifat sombong ning sapodo podo.

Matur suwun sak derenge. Mugo manfaat lan berkah kanggo sekabehane umat manungso.

Amiiinnn...!!!

Read More
Abunawas Lucu PAGAR ANTI PANJAT

Abunawas Lucu PAGAR ANTI PANJAT

Abunawas Lucu Pagar Anti Panjat. Sing jenenge pager fungsine macem macem, ono sing di gawe pengaman tur yo ono sing mung gawe hiasan. Ning crito iki Abunawas tertantang gawe pager sing fungsine gawe pengaman.

Kisahe koyo ngini, Abunawas duwe tonggo sugih eram ora ketulungan, sering banget omahe kemalingan. Sampek akhire si tonggo gawe sayimboro, sopo wonge sing biso gawe pager sing ora iso kepenek (dipanjat) bakal di wenehi hadiah.

Akhire Abunawas maju lan hasile Abunawas berhasil oleh hadiah. Penasaran tho koyo opo pager gaweane Abunawas? ................> Abunawas ngencepno sapu biting (sapu lidi) muteri omahe si tonggo minongko pager. Wkwkwkw... yo jelas wae ora biso di penek (dipanjat) wong pager biting hahahaha. Masio hasile konyol, si tonggo tetep ngakoni yen Abunawas cerdik.

Abunawas Lucu Pagar Anti Panjat. Ayo guyuuuuuu, ojo diemfet timbang dadi fenyakit. Tetep ning kopdar.org ya

Read More
5 GAMBAR LUCU JOWO

5 GAMBAR LUCU JOWO

GAMBAR LUCU JOWO

   GAMBAR GAMBAR LUCU SAIKI WES ORA ASING MUNGKIN KANGGO SENG KULINO GOLEK GAMBAR NENG GOOGLE. GAMBAR GAMBAR IKI SEMONO UGO, GAMBAR IKI YO GAMBAR BIASA. CUMA SENG BEDO DESAINE. DESAIN GAMBAR KOPDAR KOYO NDUE CIRI KHAS TERSENDIRI NEK EDIT GAMBAR. SENG KANGGONE GAMBAR LUCU IKU MAU KANGGO NGELATIH AWAKE DEWE BERIMAJINASI SENG SELAMA IKI MUNGKIN ORA ISO DIUNGKAPNE. LHA SAIKI ENEK MEDIA GAMBAR NGGE NGEMBANGNE IMAJINASINE AWAKE DEWE SENG SELAMA IKI MUNGKIN MATI.

   LHA SAIKI MERGO JAMANE WES JAMAN ERA DIGITAL. AWAKE DEWE YO KUDU ISO NGIKUTI PERKEMBANGAN JAMAN.

WES ORA USAH DOWO DOWO NGKO NEK MALAH KOYO TABLIGH AKBAR. 


NGOPI DISEK BEN GAK EDAN πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„


Read More
Abunawas DISIDANG KASUS KRIMINAL Jawa Version

Abunawas DISIDANG KASUS KRIMINAL Jawa Version

Abunawas Disidang Kasus Kriminal Jawa Version. Jenenge kriminal mesti gawat hukumane, tapi Abunawas tetep iso lolos soko hukum pidanane Raja. Penasaran opo penasaran?? Cus mengisor yah.

Siji dino Raja kalah taruhan karo Abunawas. Raja jengkel banget, sahinggo nitahno kabeh rakyate BAB nang omahe Abunawas suwine sak minggu. Jelas ae Abunawas kebingungan sampek puyeng golek ide.

Pas dino sing ditentokno raja, kabeh rakyat teko nang omahe Abunawas arep BAB. Melebu siji-siji gantian. Ono jero, saben wong sing BAB, di bandem sirahe karo Abunawas. Jelas ae wing podo melayu kelaran ora gelem melebu omahe Abunawas.

Akhire Abunawas di laporke nang Raja, tur disidang karo Raja yo pas dino kuwi.

Raja: Abu... koe ngerti kesalahanmu?
Abunawas: Ora raja, aku ora ngerti
Raja: Tindak kriminal... koe wes ngelarani rakyatku sing BAB nang omahmu. Iku titahku, ngerti ora koe?
Abunawas: Justru aku ngewangi Raja. Wong-wong kuwi ora patuh printahe Raja. Raja nitahke BAB, tapi wong-wong kuwi ora mung BAB, malah plus pipis, yo tak timpuk ae sirahe.

Abunawas Disidang Kasus Kriminal Jawa Version. Hahaha.... akhire Abunawas bebas mergo kecerdikane, ora sido dihukum mergo tindak kriminal wkwkwkwk. Tetep guyu ning kopdar.org ya

Read More