8 GAMBAR LUCU SEPESIAL RAMADHAN

8 GAMBAR LUCU SEPESIAL RAMADHAN

GAMBAR LUCU SEPESIAL RAMADHAN IKI ISINE KALIMAT GUYONAN SENG MUNGKIN KABEH WONG BIASA NEMONI NENG SOSIAL MEDIA. SWNG NENGKONO INTINE HAL HAL SENG BIASA DILAKONI UTOWO DIPIKIR KARO WONG SENG LAGI PAS ROMADHON. GAMBAR LUCU IKI MUNG ONO NING GROUP WARUNG KOPI KOPDAR. SENG NENG KONO PANGGONANE WONG SING KREATIF INOVATIF LAN INFORMATIF. ORA PERDULI APIK ELEKE GAMBAR SENG PENTING CARANE GAWE GAMBAR. KOYO OPO GAMBARE.

MAK CLOROOOTTTT...!!!!

Read More
5 GAMBAR WAYANG UNYU SAHUR

5 GAMBAR WAYANG UNYU SAHUR

Sugeng siang sugeng ninda'aken siyam. mugo2 posoku lan posomu biso tutok sesasi mupot di tompo mareng Allah ta'ala amin..
senajanto mau isuk kerinan anggene tangi akhire ora biso sahur.
tapi masio ora sahur yo tetep kudu poso ora oleh ngersulo.
koyoto gambar nang ngisor iki nyeritakne wong kang kerinan gek jam sahur e wis mepet pisan sakne yoo hahaha 😆😆😆

Read More
CERPEN LUCU, PETRUK IJOL SENDAL

CERPEN LUCU, PETRUK IJOL SENDAL

BAGONG : ape nang ndi TRUK?
PETRUK : ape nang Masjid Tarawih ben oleh ganjaran, koyok kowe ae GONG sobomu DIVA ae!
BAGONG : halah omong ae nek ape nyolong sendal.
PETRUK : eh eh nek ngomong lambene di jogo yo rung tau di taboki wong sak kampung ye! untung wulan poso nek ra tak jejeli sendal lambemu GONG!
BAGONG : biasa eee ngunu tok mbleyer mbleyer
PETRUK : weki nek ra tak bleyeri marai tuman
BAGONG : yo sepurane lah TRUK, lha terus ngopo iku sendal e ora kok enggo kok malah dicangkeng?
PETRUK : yo iki ape tak ijolne mergo keciliken!
BAGONG : Wooo giamblusss weki tarahan TRUK!

Read More
5 GAMBAR PANTUN JOWO SEPUTAR PUASA

5 GAMBAR PANTUN JOWO SEPUTAR PUASA

ORA KEROSO WES TEKAN WULAN POSO MANEH BROO. IKI ENEK GAMBAR PANTUN SENG ENEK HUBUNGANE KARO POSO. MUNGKIN KATA2NE RODO MELESET KARO ASLINE TERAH YO CEN DIGAWE NGONO IKU MAKANE OJO DI PRAKTEKNO YOO. IKU MUNG GAWE GUYON. MUNGKIN JAMAN CILIKANMU YO NGNOKUI BROO. 😄😄😄

WAYAH POSO AKEH SENG TURU LANGGAR UTOWO MUSHOLA. BIASANE DO DOLAN TURUT NDALAN NDALAN NGUBENGI DESO KARO NUNGGU SAUR. LHA BIASANE MBEN WAYAH POSO IKU MUSIM PELEM. MAKANE PODO NGEPEKI PELEME WONG SAL KAMPUNG. 😄😄😄

NGONOKUI PADAHAL PAMITE TURU LANGGAR. 😄😄😄😄

WES NGONO WAE BROO. IKI PANTUNE WES DIWOCO WAE OJO DIGAE PEDOMAN. NEK KEBLINGER. 😄😄😄😄

NGOPI DISEK BEN GAK EDAN

😄😄😄😄😄😄

Read More
5 PANTUN JAWA, MENYAMBUT BULAN RAMADHAN

5 PANTUN JAWA, MENYAMBUT BULAN RAMADHAN

              MARHABAN YA RAMADHAN

Saya pribadi beserta www.kopdar.org meminta maaf yang sebesar-besarnya bila ada kata2 yang di sengaja ataupun tidak di sengaja telah melukai atau menyakiti hati para pembaca,

Mari kita bersatu bakar semangat kita tuk menyambut bulan yang penuh berkah, bulan yang penuh ampunan,

berikut ini adalah pantun menyambut datangnya bulan suci bulan Ramadhan

1. Kembang wangi iku melati
Panen pari ono nang deso
Ayo konco podo noto ati
Nyambut tekane wulan poso

2. Mbak insa menyang sawah
Orong2 turu nang kloso
inysaAllah rong ndino maneh poso

3. Bocah papat lungguh cedak gapuro
Menawi lepat kulo nyuwun ngapuro
mergo sediluk maneh wulan poso

4. Yu paijem bakul kloso
jero kloso enek ulo
ati ayem mergo ape poso
ora oleh ngresulo mengko
di bendu karo sing kuwoso

5. Nang pasar beran tuku puro karo peso
ora sah tukaran ndang jaluk sepuro
mergo sesok wis poso

Read More
CERITA LUCU, KISAH HARU SEORANG LINTANG

CERITA LUCU, KISAH HARU SEORANG LINTANG

Ada salah satu teman facebook yang bekerja di taiwan sebut saja namanya LINTANG dia berjanji kalau pulang indo mau datang ke WARUNG KOPDAR tujuanya ingin silaturahhim dan pengen jumpa sama temen2 kopdar

Hari yang di nanti2 akhirnya datang juga barang2 sudah tertata rapi terbanglah dia ke indo setelah sampai indo

LINTANG : bro aku otw ntar jemput aku ya MASDAR : oke bro

Setelah beberapa jam kemudian sampailah LINTANG di terminal bus dan MASDAR menjemputnya, setelah tiba di WARUNG KOPDAR rasanya senang sekali bisa ketemu temen kopdar, Kita ngobrol kesana kemari, tertawa sesuka hati, bercanda ria se-olah2 dunia milik kita berasama hahaha

Tak terasa Hari sudah petang waktu sudah tak mengizinkan akhirnya dia pamit pulang semoga kita bisa bertemu di lain kesempatan

Setelah dia naik bus duduklah ia di sebelah ibu2 setengah baya tanya ibu2 itu kepada LINTANG

IBU : dari mana dan mau ke mana nak, LINTANG : dari rumah teman ibuk
IBU : oh.. lho wajah kamu kok kelihatan sedih gitu kenapa nak?
LINTANG : geleng2 kepala 😡
IBU : ibu tau pasti kamu masih pengen main sama temen2 kamu ya
LINTANG : bukan itu ibuk hiks.. hiks.. 😡
IBU : aaaa ibu tau pasti kamu masih kangen sama temen kamu kan
LINTANG : hiks.. hiks.. bukan ibuk.. 😡
IBU : lha terus apa dong??
LINTANG : kaki ibuk nginjak kaki aku tauuuuug sakiiiittt huwaaaaaa 😭😭😭

air mata tak bisa terbendung lagi dan jatuhlah air mata itu membasahi pipinya 😂😂😂

Read More
CERITA LUCU, PAIJO KENEK AMOK

CERITA LUCU, PAIJO KENEK AMOK

Kisah fiktif iki diceritaken pas 3 dino sak durungu ulan poso/Romadhon. Salah sijine pedagang lagi bakulan jajanan nang pasar Dekne nyelok wanito sing lagi lewat nang ngarepe dagangan iku pedagang mau terus nawarke jajanane

PAIJO : mbak jajanane mbak
PAIJEM : aku lagi poso/puasa mas
PAIJO : lho posone kan jik 3 dino maneh to mbak
PAIJEM : iyo mas iki nyaur poso mergo ndek mben kae aku bocor
PAIJO : sok mben nek bocor maneh omongo aku ya mbak engko tak tambale
PAIJEM : sampean iki bakul jajanan opo tukang tambal ban? (karo ngremeti jajanane paijo)
PAIJO : aku nek isuk bakulan nek bengi tambal anu mbak (nyengir ketok untune sing mengkilat dewe sak kecamatan)
PAIJEM : eh eh anu opo?
PAIJO : ban mbak ban yuhhh galak e neh neh
PAIJEM : padakne ban ae mas di tambal PAIJO : lha jarene bocor nek bocor kan yo di tambal to mbak
PAIJEM : iyo kui nek ban mas iki menungso dudu ban mosok ape di tambal
PAIJO : bocore alus opo ora mbak
PAIJEM : bocor ombo mas koyok lambemu ngecuwis wae jaluk di tambal ben ora nyecret wae

Read More
CERITO LUCU IJEK SEGELAN

CERITO LUCU IJEK SEGELAN

Ngopi cingkir rokoke samsu
Loro pikir obate ngguyu. 😄😄😄

Saiki enek crito maneh broo. Ono wong wedok wes kepengen rabi. Tapi oleh rabi diwei syarat karo simboke. Gek syarate ki ora mbejaji blas. Gak enek apik2e nek umume wong. Hahahaha....

"Koyo opo critane langsung wae ngisor iki"

Simbok ngomongi Si Paijah: "Nduk, yen golek bojo ojo angger ae, ono telu syaraté".

1. Kudu ngirit
2. Kudu luwih goblok timbang kowe.
3. Kudu joko thir - thir

Pas preian Paijah karo Paijo jlong2 malem mingguan.
Mergo wis kebengen, kepekso nginep neng Hotel.

Sesuk'e Paijah langsung laporan nang Simbok, "Mbok,, aku  wes oleh pacar sing cocok karo syarate Emak,  jenenge Paijo Mbok, wonge IRIT, GOBLOK yo isih JOKO THIR - THIR sek kinyis kinyis kae Mbok.

"Langsung wae Simbok takon neng Paijah"

Simbok : "Opo buktine Nduk, nek pacarmu iku wes cocok karo saratku?"
Paijah : "wingi pas muleh dolan kebengen, trus nginep ning Hotel Mbok.....
Paijo ngomong ngene

"Awak'e dhewe cukup turu sak kamar ae Jah".

Berarti kan irit Mbok??

"Tengah wengi, Paijo ngomong neng Paijah

"yen arep turu ojo klamben supoyo klambine ora lungset,"

Padahal bengi kan adem, berarti Paijo kan goblok to Mbok..?"

Simbok : "hallah.!! Terus teko endi yen weruh sik joko thir - thir ??"

Paijah : "Manuk'e sek dibungkus plastik Mbokk, dadi kan isih Segelan"..!!!

"Temenan Mbok, iku kan tondone sek joko thing2".

Simbok : Plak... Plak... Plak,, "Joko thing2 bathukmu sempal kui..."

"Iku nganggo Kondom blookk goblookk., dudu Segel.."!!?

Bocah disekolahne yahono yahene kok ra pinter pinter.

😄😄😄😄😄😄

Cerito iki mung fiktif. Yen ono jenenh utowo lakon seng podo karo ceritomu ikubmung njelalah. Cerito iki mung guyonan senh niaye gawe hiburan. Wes ngono wae jonlali delok cerito lucu sak teruse mung neng kopdar.org

Matur suwuuunnn

Read More
CERITA LUCU, BOCAH CILIK TAKOK ML

CERITA LUCU, BOCAH CILIK TAKOK ML

ENEK BOCAH CILIK TAKOK NANG EMAK E, sopo cilik'ane tau takok nang mbok e takok e ndrindil ae koyok bocah nang ngisor iki 😃😃

BOCAH : mak mak ML ki opo to mak
EMAK : hussss cah cilik gk oleh omong ngunui
BOCAH : oalah mak mak aku ki penasaran cuma pengen ruh tok
EMAK : hmmm pie ya bingung kukur2 irung
BOCAH : ndang to mak mak nek ra mbok duduhi aku nanges loh
EMAK : kowe ijek cilik durung cukup umur mbesok nek kowe wis gede engko nek yo weruh dewe to le..
BOCAH : yo wis nek emak emoh duduhi aku sesok takok guruku
EMAK : ehh ehh ojo wah bocah iki nekat engko lak'an
BOCAH : boyak salahe emak ora gelem duduhi kok
EMAK : gek weki weruh ngunui sing ngomongi sopo to le..
BOCAH : iki loh mak nang botol minuman enek tulisan 50ML enek neh sing 1ML
EMAK : nyengirrrr 😆😆😆

Read More
CERITA LUCU, PAIJO NDUWE HP ANYAR

CERITA LUCU, PAIJO NDUWE HP ANYAR


JAMAN wis maju tapi yo sik enek wong sing ora iso ngikuti kemajuan JAMAN koyok bocah iki..
Enek bocah loro/Dua bocah deso jenenge PAIJO karo PAIJAN
Maklum lah lagi ndue HP anyar dadi
agak Gapteklah,

PAIJAN : takok nang PAIJO. JO kowe ki nyapo kaet mau tak ingeti kok ngadek wae nang cedak pager enek opo
PAIJO : ngene lo JAN aku mau kan tuku pulsa operatore omong ngakon tekan pagar

PAJAN : terus..
PAIJO : aku wis ngadek nang kene iki wis enek 1jam tak pijet pager e nganti tanganku kemeng tapi pulsane pancet ae ra mlebu2 ki piye JAN

PAIJAN : guyu ngakak wkwkwk
PAIJO : terus jarene aku malah kon mencet bintang. yo opo iso.. bintang manggone enek langit kono adohe ra iso di gayoh kok. gak yo edan to operatore

PAIJAN : wkwkwk sing edan ora operatore tapi kowe JO PAIJO juhhh bocah nek gemblung..

Read More
CERITO LUCU BAKUL KOPI KOPLAK

CERITO LUCU BAKUL KOPI KOPLAK

Ngopi maneh brooo....

Isuk isuk wayah howone adem cen paling penak yo ngopi. Disambi karo dolanan hp facebookan koyo wong ramiker butoh ae. Isine bendino mung ngakak thok. 😄😄😄

Lha sesuke bareng aku budal ngopi neng warung kopdar, ono wong tuku kopi gayane rakaruan. Macake mlitis gawanane tas koyo pegawai PNS. Teko teko lungguh pesen kopi neng bakule.

(+) seng tuku, (=) bakule

+ : Kopi ireng boss.
= : Siap boss. Seneng pait opo legi?
+ : Lah biasa ae boss. Gak legi yo gak pait. Yang sedang sedang saja.
= : Helleh weki yo gamblus tibake boss.
+ : 😄😄😄 helleh koyo gak apal gayane wong neng warung ae to boss.
= : Lha mau soko ngendi boss, sajake wes sukses tenan.
+ : Helleh sukses opo to boss boss. Wong aku rene kilo yo golek utangan serku.
= : Mosok model koyo pean ngnokui golek utangan aku kok gak percoyo boss.
+ : Kandani og,,, roto-roto wong seng cethuk aku ngmong ngnono eg boss.
= : Lha pean ki asline kerjo opo to boss?
+ : Helleh kerjoku neng ratanan boss.
= : Lha iyo neng ratanan ki kan yo akeh maceme. Enek sopir enek sales lan....???
+ : Wes boss ojo kok sebutno kabeh. Aku kesusu tak bali sek yooo.
= : O iyo boss ati-ati, jo lali kapan-kapan mampir meneh.
+ : Okey, siap bosss...!!!

Bareng ngono let rodo sue. Seng tuku mau wes rodo adoh, bakule kelingan. O iyo mau lak durung mbayar wonge ngke juuhhh.

" Wong nek pikirane lagi kegubel tawet yo ngonokui, wong tuku rung mbayar barang yo gak kelingan, ngono jek kon mampir meneh pisan ".

Nek ra bakule koplak po yo enek. 😄😄😄😄

" NGOPI DISEK BEN GAK EDAN "

Read More
CERITA LUCU, PAIJEM KOPLAK

CERITA LUCU, PAIJEM KOPLAK

JAMAN SEMAKIN MAJU, JAMAN SEMAKIN MODEREN kalo kita gak mengikuti jaman bisa2 tergilas dengan jaman

Ada seorang wanita yang bernama PAIJEM tinggal di pedesaan dia merasa malu karna teman2nya pada punya handphone sedangkan dia tidak punya sendiri

Akhirnya PAIJEM menjual se ekor kambing piaraanya supaya bisa membeli handphone setelah menjual kambingnya PAIJEM langsung pergi ke MALL

KARYAWAN : ada yang bisa kami bantu mbak
PAIJEM : saya mau beli hp yang bagus
KARYAWAN : Oh ini kami ada handphone yang sangat bagus sekali merk samsul ini handphone anti air
PAIJEM : ya udah saya mau yang itu bungkus dah..

Setelah pulang dari MALL PAIJEM senang sekali ke mana2 selalu bawa hp sampai mandi pun juga bawa hp, nah.. ketika mandi hp nya jatuh ke bak mandi akhirnya hp nya ikut di mandiin sekalian pake sabun juga,
besoknya hp nya tiba2 ngeluarin asap busssss.. tanpa menunggu lama lagi akhirnya paijem mendatangi MALL tersebut dan minta ganti rugi

PAIJEM : saya minta ganti rugi
KARYAWAN : lho ini ada apa datang2 kok marah2
PAIJEM : saya merasa di rugikan beli hp mahal2 kok baru satu hari udah rusak
KARYAWAN : sebentar mba kronologinya gimana kok bisa rusak
PAIJEM : katanya hp anti air giliran saya cuci pake sabun kok rusak
KARYAWAN : kan kami ngomongnya hp anti air bukan anti sabun

                    GUBRAAAAAAKKKKKK

Read More
GAMBAR BAHASA JAWA

GAMBAR BAHASA JAWA

Banyak hal yang bisa dilakukan bersama sahabat, mulai dari hal yang sederhana sampai hal yang paling gila. Itulah yang membedakan sahabat dengan teman biasa, dimana teman bisa datang dan pergi, tapi sahabat tidak akan tergantikan.

Read More
CERITA LUCU SUKIYEM V HADI

CERITA LUCU SUKIYEM V HADI

Mlaku-mlaku nang chembengan,ojo lali gowo rombenge ,hik hik hik.....

"Akeh dolannane nang chembengan kuwi,.
Salah siji SUKIYEM.....
" SUKIYEM : adol nopo to mas,sajak ane kok lemes ngono...???

*HADI : anu mbak,niki lho ,sadean gorengan ket wau kok dereng seng numbas,,,setunggal-tunggal....
*SUKIYEM : oalah mas,seng sabar nggih,menawi angsal kulo tumbas borong mawon pripun mas e....

"HADI : ALHAMDULILAH,leres niki mbak sampeyan numbas kulo...
Waduh mbak ,senenge atiku krungu sampeyan sanjang ngoten teng kulo...
" SUKIYEM: leres sak estu mas,
"HADI :pinten bungkus,niki mbak...mumpung tasih,anget niki...
" SUKIYEM: sedoyo mas,kulo borong,pun jenengan sanjang,pinten reginipun mas....
"HADI : syukurlah daganganku dino iki wis entek....Niki mbak gorengane...
" SUKIYEM :lho mas,mboten klentu jenengan niki...

"HADI : lho klentu nopo mbak ,kulo
" SUKIYEM : dek wau kan kulo sanjang,kulo borong sedoyo to....
*HADI : nggih mbak,la nggih niki leres kulo bungkus sedoyo,gorengane...

"SUKIYEM : waduh,mas,jenengan nopo budheg o....
" HADI : ngece sampeyan mbak ,karo aku,
Jo ngono sampeyan niki...

*SUKIYEM : lho ngece pripun to mas,
la kulo niki kepengen borong jenengan,kok tambah ,mureng-mureng jenengan...
Kudune jenengan seneng mas...

"HADI :lho cobi jenengan,baleni melih mbak,lek sanjang dek wau...
" SUKIYEM :nggih mas,kulo ulangi maleh nggih....

Mas,nopo angsal kulo borong sedoyo,,,
Dek wau kan kulo sanjang ngoten to mas...
"HADI :sek-sek mbak,maksudte sampeyan kulo kaleh gorengan niki seng di borong sedoyo....

" SUKIYEM :nggih mas,nopo salah,mboten to???
"HADI:edan sampeyan niki mbak,la bojo anak kulo,,,
Seleh tengpundi ...????

" SUKIYEM " HA HA HA HA

Read More
PATUNG DI KAMAR MANDI WANITA

PATUNG DI KAMAR MANDI WANITA

sak wise renang ape bilas, tapi kamar bilas pria penuh akhire dekne mileh kamar bilas wanita.

PAIJO : “Wah kebetulan kamar mandi wanita kosong, aku bilas nang kono wae ah.

(Ora antoro suwe ujuk-ujuk pas lagi enak2e bilas, dumadakan teko wanito telu ayu-ayu)

Wah onok wong, piye ikihhh ajuuurrrr sum...,
aku tak etok2 dadi patung wae lah.”
(karo nyekel odol lan sikat gigi nang tangan tengen karo sabun nang tangan kiwo)

PAIJAM : “Ih aku lagi weruh lho nak nang kene onok patung cowok, onok ikune pisan yuhhh hmmm (marai pengen ndemek ae)

Sak teruse PAIJAM mau nyekel iku ne, amergo ora tahan geli, PAIJO mau nyeblokne odol lan sikat gigine.

PAIJAM : “Asyik2 aku oleh odol lan sikat gigi.”

PAIJUM : “Ih aku yo pengen nyekel to ahh.”

terus PAIJO nyeblokne sabun soko tangan ne.

PAIJUM : “Asyik2 aku oleh sabun.”

PAIJEM : “Ih enak banget, aku yo gelem uhh. (sak wise nyekel) Ih kok aku ora oleh apo2 ki piye juhh.”

PAIJAM: haha ketoro rung kulino weki jem jem..
PAIJEM: “Iyo paling.
PAIJUM : "paling caramu sing salah, cobo di kocok disik."
PAIJEM : wis tak kocok jane tapi kok panggah ae gak oleh2 ki piye to yooohh.”
(mangkel gethem2 mentolo ae hihhh)

PAIJAM : “Cobo luweh cepet maneh lehmu ngocok!”
PAIJUM : lak ngocok gawe perasaan jem ojo seru2 menowo we engko oleh lamborgini hahaha

PAIJEM : “Oke jal tak cobone maneh.”

Tambah cepet wonge leh ngocok akhire si PAIJO mau ora tahan, lan weruh2 “crot.. crot.. crot..”

PAIJEM : “Horeee akhire aku oleh shampo mayan kenek gawe kramas uhuiiii..

Sing durung ngalami ojo pisan2 njajal engko ndak marai tuman wkwkwk

             "NGOPI DISIK BEN GAK EDAN"

Read More
10 CERPEN NGERES

10 CERPEN NGERES

1. Tak puter awak e ngadep mengguri. Terus tak tusuk bolongan cilik sing sempit iku, weruh-weruh awak e keder teeerrrr... ”Lagi ape nge-charge HP, eh, onok sms.” joh..

2. Paijem jipok tisu, terus ngelapi lendir bening pacare iku. “pacare,Goro–goro kowe, sampek metu koyok ngeneki,” omonge sang pacar. “sepurane say, awakmu dadi ketularan pilek,” jare paijem.

3. Barang bunder iku di cekel tante paijem, digerakke munggah-mudun karo kebak semangat, otot-otot e yo iso dadi tegang. “Ugh, kuweseleee angkat barbel.”

4. Wong wedok : “Uuh... Mas, kowe kok suwi nganggo banget sih metune? Aku pegel kilo yooohhh... kesel.” wong lanang: “sepurane dek, mau dosenne nguwehi tugas disik. Uwis suwi ta nang kene?”

5. Poro tante-tante ngrubungiku, koyok2 meh mekso aku ngakon ngocokne luweh cepat, akhire metu mak bedunduk.. benda putih iku. “Arisan dino iki sing oleh tante paijem.”

6. Drijiku mlebu nang jero bolongan sing sempit sempit iku. Tak gesek-gesek terus weruh-weruh drijiku kroso teles mergo lendir sing bening. “ngene iki loh nak ngupil pas lagi pilek... huh.”

7. Bocah Wedok sik enom iku jongkok nang ngarepku tanpo nganggo celono dalem, alias tawet bocah wedok mau ngingeti aku ae terus omong ngene, “ pak e... pipis e uwis.”

8. Sak uwise tawar menawar, rego wis disepakati. Paijem akhire ngomong, “piye mas nganggo kondom gak??” aku, “nganggo lah, ben aman tor yo gak lecet kan casinge?”

9. “Beb, rodok cepet to genjotanne, uwis meh teko kilo yooohhh...” jare paijem. “Huff... iyo beb, aku uwis sekuat tenogo genjotanne kilo yoooohhh...” Jawabe Paijo karo ngos-ngosan. “Awas enek pitek nyebrang!” ceekiiittt paijem panik.

10. Pipine paijem kempot saking nafsu lak ngenyot, sing bener wae, ora suwe cairan kentel tor manis iku kutah nang jero lambene. “Oh, enak e permen blaster iki mmmm...”

Read More
5 GAMBAR KATA BIJAK JOWO

5 GAMBAR KATA BIJAK JOWO

Gambar kata bijak versi jowo. Gambar seng isine kata-kata utowo ukoro seng neng kono mungkin iso gawe renungan lan ngademke ati. Sopo ngerti yen lagi moco iki terus eleng karo seng gawe urip. Lan eleng karo kekurangane awake dewe. Mergo menungso nong ndunyo ora enek seng sampurno. Mulo kui ojo sampek awake dewe nduwe roso lan sifat sombong ning sapodo podo.

Matur suwun sak derenge. Mugo manfaat lan berkah kanggo sekabehane umat manungso.

Amiiinnn...!!!

Read More
KEPENGEN ANU

KEPENGEN ANU

Enek uwong jenengi TUKIMEN ambek PAIJEM ,terus enek maneh karo seng jenengi MBAH PACOL karo MBAH IKRAK.....
*" TUKIMEN ,,,oalah jem-jem wiki jane ngerti aku pora to jem ?
" PAIJEM ,,,lho lha enek opo to kang MEN,sajak e kok serius tenan..
* TUKIMEN,,,delok en to JEM kae lho mbh pacol karo mbah ikrak,sakbendino kok rukun eram,aku yo pengen koyok mbah-mbah kae jem...
*PAIJEM,,oalah kang MEN,tanah yo wis pasangane lho kg ,mbah kae ? Lha kowe kok ngomong ngno opo gak kliru to kang MEN...
* TUKIMEN ...kliru piye to JEM,,aku lanang kowe wedok,wajar to yem aku Customer kowe.....
*MBAH PACOL ,wis-wis to cah bagus,cah ayu sakbendino kok rame opo gak isin di rungokne tonggo kae....
"MBAH IKRAK ,,,rungokno omongane mbah iki cah bagus,cah ayu...

*" TUKIMEN,,,emoh mbah,gae opo aku ngrungokne omonganmu jenengmu ae wis aneh ngono mbah...
*PAIJEM ,,iyo bener kuwi kg MEN,omonganmu...
TUKIMEN ,,wiki ngerti opo to JEM,,ngertimu paling yo 5 M  HAHAHA..,.
" PAIJEM ,,,jo ngono kang kowe ambek aku,masio ngono aku iki iso gawe lemes kowe HAHAHA...
TUKIMEN ,,,ora iso JEM,lemes piye,mbendino kenceng ngene terus,janji pethok kowe hahaha
"PAIJEM ,,,hahaha  mosok mas TUKIMEN,aku anu lho mas MEN....
"_TUKIMEN,,,hahaha suit suit kowe nyelok aku mas,youh rasane atiku jeblok ko amben iki.....
" PACOL,,,aku wis gak tahan,aku pengen mlebu nang anumu JEM hahaha
"IKRAK,,,opo mbh pacol,pengen mlebu anuku seng ngendi kuwi..
PACOL,,,mlebu gonmu seng anu kae lho,mosok aku kudu buka disek to,,,,
*IKRAK,,,yo kudu di buka disek,ben iso mlebu anuku col,pacol hahaha....
*  PACOL,,,lek kuwi yo panggah aku tetep mlebu anu mu,wis manggone aku nang anumu...

""". TUKIMEN,PAIJEM,,,Dasar mbah pacol,mbah ikrak,ngalah-ngalahi cah enom ae...
MBAH PACOL,,,HAHAHAHAHAHAHA

wis panggonane pacol kro ikrak kuwi....

*"
”* Tulisanku enek seng salah,,,aku nyuwun pangapuro

ttd" masdar

Read More
GAMBAR LUCU WAYANG UNYU

GAMBAR LUCU WAYANG UNYU

Malam jum'at adalah malam yang sangat istimewa bagi pasutri/pasangan suami istri. Bagi yang jomblo malam jum'at adalah malam yang sangat horror 😈😈 berikut ini adalah gambar lucu jika menurut anda tidak lucu ya gak usah ketawa nyengir aja juga gak apa2 😆😆 bagi kalian yang pengen mendownloadnya ya silahkan di comot aja gan..

Read More
Abunawas Lucu PAGAR ANTI PANJAT

Abunawas Lucu PAGAR ANTI PANJAT

Abunawas Lucu Pagar Anti Panjat. Sing jenenge pager fungsine macem macem, ono sing di gawe pengaman tur yo ono sing mung gawe hiasan. Ning crito iki Abunawas tertantang gawe pager sing fungsine gawe pengaman.

Kisahe koyo ngini, Abunawas duwe tonggo sugih eram ora ketulungan, sering banget omahe kemalingan. Sampek akhire si tonggo gawe sayimboro, sopo wonge sing biso gawe pager sing ora iso kepenek (dipanjat) bakal di wenehi hadiah.

Akhire Abunawas maju lan hasile Abunawas berhasil oleh hadiah. Penasaran tho koyo opo pager gaweane Abunawas? ................> Abunawas ngencepno sapu biting (sapu lidi) muteri omahe si tonggo minongko pager. Wkwkwkw... yo jelas wae ora biso di penek (dipanjat) wong pager biting hahahaha. Masio hasile konyol, si tonggo tetep ngakoni yen Abunawas cerdik.

Abunawas Lucu Pagar Anti Panjat. Ayo guyuuuuuu, ojo diemfet timbang dadi fenyakit. Tetep ning kopdar.org ya

Read More
HUMOR WARUNG KOPDAR

HUMOR WARUNG KOPDAR

HADI: waikihhhh langgananku teko
MASDAR : sopo kang
HADI : Falyla dar uhuuuuiii..

HADI : dar tukokne gulo ya nak tuku nang arab ben rodok suwi wkwk
MASDAR : juhhh gamblusss i padune ape jaduman karo Falyla eg huuuu

HADI : tuku gulo nang arab kok cepetmen dar juh i (mbenakne kolor)
MASDAR : duwite keri juhh

MASDAR : weki nyapo kang usek ae
HADI : cokot semot dar juh.. nyah duwite tuku gulo nang arab. tuku tempe nang itali. es batune tuku nang medan dar
MASDAR : celeng weki kang peh enek Falyla ae aku mbu usir juh

MASDAR: kang aku mau pas nang pasar oleh kenalan jenenge Barby Ciprit pomo tak jak nang warung kene oleh ra kang?
HADI : wani pirooooo
MASDAR : sewu mangatus wis
HADI : oleh rokok sak util tok juh..

HADI : hawoooo dar ndang muleh di golek i Ciprit nang warung kilo
MASDAR : siap 86 cuuuuussss miber

MASDAR : kang ndi wonge
HADI : wis muleh we kesuwen og
MASDAR : ngunu ra gelem mbatek kolore kang hmmm..

MASDAR : sing tuku es mau lanang po wedok kang
HADI  : wedok dar jenenge ae Fitria kok
MASDAR : kok tak sawang2 gagah mlakune koyok bodyguard

HADI : dar dar tangi le warunge di buka di toto sendok cangkire hassololehhh...
MASDAR : adus sik kang pliket kabeh mambengi mbu iyel2 nganti lencu aku masamuh..

HADI: dar weki adus souwiiii ra bar2 adus po nyabun?
MASDAR : sekalian kang kadung pewe kihhhh

HADI: yo ndang gantian nunggu warung kok e aku yo butuh nyabun masamuh..
MASDAR : maaf anda belum beruntung sabune wis tak entekne wkwkwk

HADI: dar weki goreng tahu kok asin men uyah sak plastik muk kabehne po pie?
MASDAR : jik ngantuk aku kang mambengi mari delok bola

HADI  : dar mau bowo, Ipank, Joko, gembong wis enek rene po rung?
MASDAR : durung kang nyapo?
HADI : cah kae kulino saben bar bon ngopi sesasi ra tau moro rene neh pegel aku

MASDAR: wahhh ajurrr nuw kang
HADI : hajuuuurrrr suuum...

Read More
CERITA GOKIL PENJAGA WARUNG

CERITA GOKIL PENJAGA WARUNG

Cerita ini adalah fiktif belaka bila terjadi kesamaan Nama mungkin hanya kebetulan saja,
tuku topi karo pulpen ngopi karo moco cerpen sruuuuff jleb..

LUCKY : lek hadi kopi siji. gulo karo bubuk e di pisah yo
HADI : weki edan to luck
MASDAR : cah gemblung wi lek rasah di doli

MASDAR : jangkrik layar lagi di jereng udan juhhh
HADI : weki sajak e rung adus gede mulakne di udani

MASDAR : kang enek wong tuku kopi loh
HADI : yo ndang di doli to
MASDAR : LPG ne entek kang
HADI  : ngunu mau meneng ae ra ndang omong
MASDAR : lha iki wis omong
HADI : telat juuuhh kae loh sing tuku wis ngaleh wonge..

HADI : dar we mau tak kon opo
MASDAR : goreng tempe kang
HADI : tempe kok rupane ireng
MASDAR : sory kang mau tak tinggal nang jeding dilut
HADI : nyabun nehhhh
MASDAR : ojo banter2 to kang isin aku juh..

MASDAR : ngejak buka warung teko nggon malah ngorok juuuhhh
HADI : mambengi aku mari jagong gone mbok rondo etan kali dar
MASDAR : anjriiittt ketok e ngorok enek wong omong kok yo krungu ae kupinge
HADI : aku ra bolot dar hancig i

CIPRIT : mas tumbas tempe
HADI : njeh mbk rantos riyen,
dar tempene ndg gowo rene
MASDAR: siap kang iki
HADI : lha kok jik mentah
MASDAR : tarah rung di goreng kok
HADI : ajuuurrr sum..

HADI : dar tangi dar wayahnya kita ke pasar
MASDAR : heleh padune ape ketemu karo bakul tahu ae kok

HADI : dar we ndg muleh sik numpak ojek warunge ndang di buka sik
MASDAR: padumu ape jagongan karo bakul tahu ae kok dadak alasan juhh..

IPUT : lek kopi sak ember
MASDAR : mlayuuuuu
HADI : weki nyapo to dar koyok di uber maleng ae
MASDAR : enek wong edan jaluk kopi sak ember juhhh wedi aku
HADI : wong edan kok wedi karo wong edan
MASDAR : aku jik waras len len

MASDAR : ki jam piro kang
HADI : jam 10 nyapo?
MASDAR : ayo ndang di tutup warunge
HADI : lha nyapo? enek opo? weki gesusokne ae dar
MASDAR : dilut ngkas wong edan sing gaene mangkal nang pasar beran kae lewat kene wedi aku
HADI : guamblussss podo edane kok yo wedi
MASDAR : aku jik waras kang yohhh karo ngletak gelas

HADI: weki nyapo to dar lg buka warung kok wis murung ae
MASDAR : delok kae mendunge meh amblek
HADI : sing tenang.. tawet e tiprit uncalne duwur genteng engko nak rasido udan
MASDAR: diangkrik.. nan

MASDAR : terpale wis bolong2 ki pie kang
HADI : gampang tambalen daster e Ismanti sing keri nang jeding kae gak opo

Read More