Kisah Lucu Hadi & Masdar

Masdar : Ayo kang warunge di buka , bek menowo enek pembeli cantik dino iki.
Hadi : Pikiranmu wi wong cantik ae , golek duik sing akeh ben kenek gae rabi.
Masdar : Lapo mikir ragat to kang , wong enek sumbangan ae loh.
Hadi : Jagakne sumbangan rumangsamu pora balekne ye.
Masdar : Bar dadi manten yo tinggal merantau to kang.
Hadi : Yo soro maneh....

Advertisement
Kisah Lucu Hadi & Masdar Masdar : Ayo kang warunge di buka , bek menowo enek pembeli cantik dino iki. Hadi : Pikiranmu wi wong cantik ae , golek duik sing akeh ben ...