GAMBAR PANTUN LUCU JOWO KONCOKU

PANTUN LUCU JOWO IKI, PANTUN SING ISINE ENEK KATANE KONCOKU. MUGO WAE KABEH KONCOKU DI WENEHI SEHAT LAHIR LAN BATINE, MASIO PODO NGEDAN NEK PAS WAYAH KOMEN NENG FACEBOOK. SING PENTING ORA EDAN TEMENAN WAE. 😄😄😄

PANTUN IKI DIGAWE MUNG GAWE GUYONAN ORA ONO MAKSUD OPO OPO KEJOBO MUNG GAWE NGIBUR AWAKKU DEWE LAN KONCO KONCOKU SENG LAGI GALAU. 😄😄😄

KOYO OPO PANTUN LUCU JOWONE.

MAK CLOROOOTTTT.....!!!

Advertisement
GAMBAR PANTUN LUCU JOWO KONCOKU PANTUN LUCU JOWO IKI, PANTUN SING ISINE ENEK KATANE KONCOKU. MUGO WAE KABEH KONCOKU DI WENEHI SEHAT LAHIR LAN BATINE, MASIO PODO NGEDAN NEK...