GAMBAR PANTUN JOWO LUCU LISTRIK MATI

Gambar pantun jowo lucu iki digawe pas wayah listrik mati. Lha neng kono njelalah kok yo nemu kata kata seng apik tur gokil menurutku. 😄😄😄
Langsung wae tak gawe pantune, seng neng kono enek katane listrike mati ora mekan mekan. Jian nek pas wayah ngonokui gak oenak blas broo. Hp ntek batrene rep ngecas yo gak iso. Rep dolanan komputer yo gak iso.
Panggah penak yo ngopi wae karo rokokan. Trus atang-atang. 😄😄😄😄

Langsung wae iki pantun lucu jowone :

Advertisement
GAMBAR PANTUN JOWO LUCU LISTRIK MATI Gambar pantun jowo lucu iki digawe pas wayah listrik mati. Lha neng kono njelalah kok yo nemu kata kata seng apik tur gokil menurutku. πŸ˜„πŸ˜„?...