PANTUN KATA BIJAK JOWO

Gambar pantun seng isine kata bijak iki salah sijine ukoro seng biasa gawe ngelekne wong seng atine lagi mati supoyo iso kebukak meneh lewat kata kata iki. Ora kanggo sopo sopo, iki yo kanggo awakku dewe. Supoyo biso belajar soko kesalahan seng wes wes. Kabeh kesalahan iku mesti saben wong tau ngalami. Tapi nek awake dewe ora biso ngerubah iku yo podo wae. Mugo mugo wae mergo kata kata iki awake dewe iso dadi pribadi seng luweh apik lan bijaksono.

SALAM KOPDAR "NGOPI DISEK BEN GAK EDAN", SRUUUPPPP JLEEBBB.

😄😄😄

Advertisement
PANTUN KATA BIJAK JOWO Gambar pantun seng isine kata bijak iki salah sijine ukoro seng biasa gawe ngelekne wong seng atine lagi mati supoyo iso kebukak meneh lew...