Kisah Abunawas TANTANGAN MEMATIKAN

Kisah Bahasa Jawa Abunawas TANTANGAN MEMATIKAN. Wayah isuk Abunawas wes dienteni kancan-kancane ning warung kopi. Abunawas biasa ngopi ning warung kuwi sak durunge budhal kerjo.

Abunawas: Piye kabare bro?
Konco2: Apik bos. Bos Abu... kowe mesti iso lolos soko jebakane presiden. Tapi pisan iki mesti bakal di hukum yen kowe wani ngelakoni
Abunawas: Wani ae. Mergo wedi iku mung nang Gusti Allah sing gawe urip bro
Konco2: Saklawase ora ono wong sing wani njentiti Presiden. Biso dipenggal sirae yen sampek wani. Kowe wani pora bos Abu.
Abunawas: Bro.., wedi mung nang gusti Allah bro. Imbalane opo yen aku iso njentiti Presiden?
Konco2: 100 juta bos Abu. Syarate, Presiden kudu guyu pas dijentiti. Piye?
Abunawas: Oke... ora wedi pret (karo ngacir muleh)

Seminggu engkas Presiden ngadakno pesta, kabeh pejabat, poro alim ulama diundang termasuk Abunawas sak kancane. Abunawas teko kari dhewe tur lungguh ning lemah.

Presiden: Abu... kok lungguh ngisor? Kini lo isih akeh karpet kosong
Abunawas: Boten den... pun enak mriki
Presiden: Yo reged no celonomu. Ayo kini
Abunawas: Sejatose kulo pun ngagem karpet ingkang kulo betho ten pundi mawon.
Presiden: Mosok... aku ook ora ketok kowe gawe karpet tho

Akhire Abunawas nyedaki presiden terus njentiti presiden. Bakne ning bok*nge Abunawas wes ono karpet cilik nemplek. Jelas ae Presiden guyu kepingkel. Alhasil Abunawas oleh duit 100 juta soko konco-koncone mergo sukses njentiti presiden tur yo presiden iso guyu.

Kisah Abunawas Tantangan Mematikan, Piye... kowe wani njajal teknike Abunawas pora?.. Haha, isih akeh kisah gokile Abunawas ning kopdar.org . Ayo guyiiiuuuuuuuuu

Advertisement
Kisah Abunawas TANTANGAN MEMATIKAN Kisah Bahasa Jawa Abunawas TANTANGAN MEMATIKAN. Wayah isuk Abunawas wes dienteni kancan-kancane ning warung kopi. Abunawas biasa ngopi ning ...