Kisah Abunawas DIPIJAT RAJA Jawa Version

Kisah Abunawas Di Pijat Raja versi Jawa. Ojo ngipi dipijet Raja, nyedak ae sungkan opo mane sampek jaluk pijet. Tapi Abunawas malah dipijet Raja sukarela. Piye ceritane. Haha ora usah penasaran, Abunawas kok dilawan, pokoke lucu pokoke guyu.

Siji dino Abunawas diundang makan malam bareng poro menteri kerajaan karo Raja. Sakdurunge  mulai mangan, ora lali podo dungo arep mangan kabeh, Allahumma bariklana fima rozaqtana waqina adabannaar. Sakwise dungo langsung ae kabeh di aturi mangan.

Pas Abunawas arep njupuk iwak pitek, dumadak Raja Harun Arrasyid dawuh sing tujuane iseng nguji Abunawas.
Raja: Abu... awas nek kowe sampek wani ngutik iwak pitek kuwi. Opo sing kowe agawe marang iwak pitek kuwi... yo bakal tak agawe marang kowe
Abunawas: Hm maksude nopo Raja?
Raja: Yen kowe wani nugel suwiwi iwak pitek kuwi, aku yo bakal nugel tanganmu...

Abunawas ora sido mangan iwak pitek. Nanging Abunawas duwe ide... ahhhaaa.
Abunawas: (Iseng jiwit suwiwi iwak pitek)
Raja: (Semono ugo yo jiwit tangan Abunawas)
Abunawas: (Ngelus gegere iwak pitek)
Raja: (Ngelus gegere Abunawas)
Abunawas: (Mijet gegere iwak pitek)
Raja: (Mijet gegere Abunawas)

Abunawas sengojo mijet gegere iwak pitek suwi karo ngenakke rasane dipijet Raja. Akhire Raja nyerah, mandhek olehe mijet Abunawas, terus nyumanggakno Abunawas nyantap opo wae sing dikarepi. Raja seneng tur kehibur karo polahe Abunawas.

Kisah Abunawas dipijet Raja versi Jawa. Ayo guyuuuu, ojo lali moco kisah Abunawas liyane versi Jowo tetep ning kopdar.org

Advertisement
Kisah Abunawas DIPIJAT RAJA Jawa Version Kisah Abunawas Di Pijat Raja versi Jawa. Ojo ngipi dipijet Raja, nyedak ae sungkan opo mane sampek jaluk pijet. Tapi Abunawas malah dipijet...