KAOS KEBERUNTUNGAN

Ono salah sijine pemuda bujangan sing lagi bingung gawean nglamar kerjaan mrono mrene ora ketompo,
oalah melasmen to ngger-ngger 😂😂
sebut wae jenenge PUTRO wonge lumo, sregep, pinter, tor yo tau minteri koncone wkwk 😆😆
lha pas dino minggu dekne budal ngelamar kerjaan,
wkwk dasar bocah gemblung minggu2 kok ngelamar kerjo yo mestine podo tutop to tro tro 😬😬
akhire sesok'e dekne mangkat maneh budal golek kerjaan dino senen iki dekne ngelamar nang PT.GARANGAN yuk langsung wae di simak interview ne, ojo lali karo di sruput kopine sruuuufff jleb..

🙍PUTRO: assalamu'alaikum
👲IPUT: wa'alaikum salam ono opo le enek sing iso tak bantu
🙍PUTRO: bade ngelamar kerjaan pak
👲IPUT: we due keahlian opo
🙍PUTRO: kulo saget gawe kopi
👲IPUT: ora ketompo
🙍PUTRO: lha kok mboten saget ketompo alasane nopo
👲IPUT: aku golek karyawan sing tak tugasne makani garangan
🙍PUTRO: (batene) wooo gamblusss,

Akhire PUTRO mau muleh, sesok e dino seloso dekne ngelamar kerjaan neh saiki ganti ngelamar nang PT.GAMBLUS

🙍PUTRO: assalamu'alaikum
👴DARTO: wa'alaikum salam enek perlu opo mas
🙍PUTRO: pade ngelamar kerjaan
👴DARTO: we nduwe keahlian opo
🙍PUTRO: nopo2 kulo saget pak
👴DARTO: sepurane mas sampeyan ora ketompo
🙍PUTRO: lha alasane nopo
👴DARTO: soko omonganmu wae wis ketok lak kowe ki nggamblusi,
🙍PUTRO: mbaten (woooo gamblusss kuceng mangan tales awak yen lagi apes)

pisan pindo ora ketompo iki sing ketelu dino rabo isuk2 PUTRO adus kramas, dandan mlitis, gawe minyak wangi, budial golek gaweyan iki dino PUTRO ngelamar kerjaan nang PT.WKK

🙍PUTRO: assalamu'alaikum..
👳NAWAS: wa'alaikum salam..
🙍PUTRO: enten lowongan pekerjaan nopo mboten njeh
👳NAWAS: awakmu iso opo wae
🙍PUTRO: kulo mboten saget nopo2
👳NAWAS: awak tak tompo
🙍PUTRO: bingung kukor2 untu 😆 karo mbaten lho kok aneh ya aku ngelamar gaweyan mrono mrene ora ketompo padahal aku omong iso opo2 mbareng iki aku omong ora iso opo2 kok malah ketompo, akhire PUTRO takon

🙍PUTRO: kok saget ketompo padahal kulo mboten saget nopo2 loh alasane nopo njeh?
👳NAWAS: gampang engko tak warai ngudek kopi,
👳NAWAS: alasane ngopo kowe kok ketompo mergo kowe gawe kaos sing enek tulisane WARUNG KOPI.

Advertisement
KAOS KEBERUNTUNGAN Ono salah sijine pemuda bujangan sing lagi bingung gawean nglamar kerjaan mrono mrene ora ketompo, oalah melasmen to ngger-ngger πŸ˜‚πŸ˜‚ sebu...