GAMBAR UCAPAN LUCU TERBARU

Gambar ucapan lucu. Gambar iki isine kata kata seng niate gawe guyon. Seng ora ono niatan opo opo kejobo mung sekedar menghibur konco konco kabeh. Kata kata iki biasa digawe neng kehidupan sak bendino. Roto roto neng masyarakat umum. Sopo seng biasa guyon neng facebook group warung kopi kopdar mesti tau ngerti. Ora liyo guyonane yo ngeneki modele. Ngopi disek ben gak edan. Sruuuffff jleebb.

πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

Advertisement
GAMBAR UCAPAN LUCU TERBARU Gambar ucapan lucu. Gambar iki isine kata kata seng niate gawe guyon. Seng ora ono niatan opo opo kejobo mung sekedar menghibur konco konco ...