GAMBAR PANTUN LUCU KOPLAK EDISI MALEM JEMAH

   Gambar pantun lucu edisi malem jemah iki digawe kanggo sopo wae seng biasane senengane gawe status ndek sosial media ora liyo koyo Facebook contone. Seng neng kono malem jemah iku di identikne soal sunnah rosul, seng neng pola pikire bocah-bocah jaman saiki kui wong seng wes ndue bojo podo kikuk. Hahahaha. Lha gambar iki mung nyeritakne sebagian kecil seng biasa digawe status wong wong ra lanang ra wedok ndek Facebook. Makane saiki tak gawe pantun seng modele gambar. Koyo opo pantune. Heheheee....











Advertisement
GAMBAR PANTUN LUCU KOPLAK EDISI MALEM JEMAH    Gambar pantun lucu edisi malem jemah iki digawe kanggo sopo wae seng biasane senengane gawe status ndek sosial media ora liyo koyo Faceb...