GAMBAR KATA KATA LUCU DI SOSMED

Gambar ucapan lucu. Gambar iki isine kata kata seng niate gawe guyon. Seng ora ono niatan opo opo kejobo mung sekedar menghibur konco konco kabeh. Kata kata iki biasa digawe neng kehidupan sak bendino. Roto roto neng masyarakat umum. Sopo seng biasa guyon neng facebook group warung kopi kopdar mesti tau ngerti. Ora loyo guyonane yo ngeneki modele.

😄😄😄😄

Advertisement
GAMBAR KATA KATA LUCU DI SOSMED Gambar ucapan lucu. Gambar iki isine kata kata seng niate gawe guyon. Seng ora ono niatan opo opo kejobo mung sekedar menghibur konco konco ...