CERITO LUCU PAIJO NENG BALI

Enek wong lanang sing lagi wae dolan neng Bali. Sebut ae jenenge Paijo. Mergo deweke iku mau wes paham kehidupan lan gaya gaul wong Bali, dadi wes gak kaget. Biasa neng Bali gaya cangkruke nek ra mabuk yo liya liyane. Hal ngono iku wes biasa kabeh. Makane wong loro iku mau mergo neng desone gawene yo mabuk, gek dasare mantan preman pisan 😉😉😉

Lha pas wayah Paijo iku mau metu, enek wong cangkruk neng pinggir ndalan nawani ngombe. Mergo Paijo iku mau seneng mabuk yo gelem ae. Lha bareng wes do mabuk parah Paijo pamit, karepe arep dolan gene kancane daerah kono. Lha lagi teko tengah dalan Paijo yo kroso mabuk, wes gk kuat ndlawat. Akhere deke leren turu neng bangunan kosong.

Jenenge wong lagi mabuk gak peduli omah iku omahe sopo. Enek wong opo ora. Langsung wae wong loro iki nggeletak atang atang bablas turu.

Bareng wes rodo peteng meh isya kae Paijo tangi. Lha njelalah enek koncone jenenge Paidi seng arep didolani iku mau tibake omahe yo sebelahe. Seng pas iku yo lagi nggoleki Paijo seng jare rep dolan neng omahe.

Bareng Paijo metu soko bangunan kosong iku mau, Paidi kaget weruh Paijo iku metu soko bangunan sanding omahe. Langsung wae Paidi jenggirat marani Paijo njur takok.

Paidi : Lho bro we po manggon neng kene?
Paijo : Iyo bro, lha ngopo emange?
Paidi : Lha kui lo bangunan seng gawene ngge ngebong wong mati. Lha iku awune sampek akehe koyo ngono.
Paijo : ( kaget ) langsung melayu cincing cincing neraki pager.
Paidi : ( guyu cekakakan ) 😄😄😄😄

Cerito iki mung Fiktif, ora enek maksud liyo kejobo niate menghibur.

Matur sembah nuwun.

Advertisement
CERITO LUCU PAIJO NENG BALI Enek wong lanang sing lagi wae dolan neng Bali. Sebut ae jenenge Paijo . Mergo deweke iku mau wes paham kehidupan lan gaya gaul wong Bali, d...