CERITO LUCU JAWA KOPLAK PAIJO ISEN KARO KONCONE

   Enek salah sijine wong seng jenenge sebut ae Paijo. Dekne wes terkenal senengane ngomong lucu lucu karo konco koncone. Saben ketemu konco konco liyane mesti cerito ndagel ngantek koncone kui mau nganti podo ngguyu kepingkel pingkel enek seng ngompol barang malahan. Hahahaha.

   Lha kadang ki dekne seneng ngarang ngarang cerito seng aneh aneh seng durung tau dilakoni karo konco konco liyane. Misale lungo numpak ojek bar kui terus keturon, trus akhere glundung  tibo sampek tukang ojeke ora ngerti. Masalahae ojeke bemo bro. Hahahaha.

   Kadang kadang Paijo iku yo gawe tingkah seng lucu koyo badut seng kentekan bahan ngge ndagel. Konco konco liyane podo seneng nek lagi kumpul karo Paijo. Dekne mesti ditanggap koncone supoyo ngomong seng aneh aneh.

   Lha njelalah enek salah sijine dino koncone seng jenege Paidi ngerti pas Paijo lagi ndelek neng njero kamar karo nangis nggero nggero patuto tikus seng lagi turu do tangi kabeh. Hahahaaha.

   "Akhere Paidi nakoni Paijo"

Paidi : Weki ngopo to kok nangis sampek koyo ngono jo? Ora koyo biasane seng tak ngerteni.
Paijo : Aku ki lagi susah banget Di...!!!
Paidi : Lha emange enek masalah opo to Jo, Paijo?
Paijo : Aku ki bedo karo bocah bocah liyane.
Paidi : Lha terah yo wong ki gak enek seng podo siji lan sijine Jo..!!!
Paijo : Aku ki ora ndue isen, bedo karo konco konco liyane. Dadi yo miker kadang ngnokui massamuu...!!!
Paidi : kwakakakakak... gambluuss tak kiro nek masalah opo juoohhh. Ngono wae yo dipiker sampek koyo ngono.

Semmaneeee...!!!!



Advertisement
CERITO LUCU JAWA KOPLAK PAIJO ISEN KARO KONCONE    Enek salah sijine wong seng jenenge sebut ae Paijo. Dekne wes terkenal senengane ngomong lucu lucu karo konco koncone. Saben ketemu konco...