Cerito Lucu Jawa Koplak Neng Kantor Kelurahan

Ngombe kopi sambi rokokan,
Pengen heppi ayo guyonan. 😄😄😄

Cerito iki nyeritakne kisahe Paijo seng profesine dadi staff neng salah sijine kantor kelurahan.

Paijo ndue unek unek seng arep disampekne neng Pak Lurah. Neng kono Paijo laporan soal progam KB seng neng desone.

Paijo : Pak, progam KB neng desone dewe gagal total.

Lurah : Lho...!!! Kok iso ngono opo sebabe?

Paijo : Iyo pak, sebabe masyarakat wes do kenek NARKOBA...!!!

Lurah : ( kaget ) opo... NARKOBA...???

Paijo :  Iyo pak.

Lurah : Lha kok iso ngono ki kedadeane piye?

Paijo : Ngene pak, lha saben bengi NARKOBA merajalela neng desone dewe. Pelakune roto-roto ora liyo ibuk-ibuk pak.

Lurah : ( soyo bingung ) Mosok to Jo???

Paijo : Domongi kok. Lha piye ibuk-ibuk ki senengane NARik KOlore BApak, makane progam KB gagal total. Rusak goro goro iku pak.

Lurah : Wooo,,, cen ra nggenah weki Jo. Gamblusss...!!!

😄😄😄😄😄

Advertisement
Cerito Lucu Jawa Koplak Neng Kantor Kelurahan Ngombe kopi sambi rokokan, Pengen heppi ayo guyonan. πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ Cerito iki nyeritakne kisahe Paijo seng profesine dadi staff neng salah sijin...