CERITA LUCU, EYEL-EYELAN

WIKIPEDIA : Aku ngerti kabeh.
FACEBOOK : Aku kenal sama semua orang.
GOOGLE : Aku ndue kabeh.
MOZILA : Ora ono aku kabeh ora iso di akses.
EXPLORER : Kan aku ijek ono.
MOZILA : Apo'oseh kowe-kowe, ganggu acara aku bae!
EXPLORER : Mozila. Kowe sih, ngaku-ngaku cuma ono kowe dewe!
INTERNET : Uwes-uwes! orasah kakean cocot kowe kabeh, nek gak ono aku kowe kabeh gak bakalan ono!
FACEBOOK : Huuu, yang paling sering dikunjungi kan gue, jadi gue yang terbaik.
YAHOO : Facebook, Inget.! tanpa gue lo gak bisa buat Email!
GOOGLE : Yahoo, Aku yo iso gawe Email. INTERNET : ssstttzz... Kabeh uwes ngerti aku sing paling hebat :p
KOMPUTER : Aku Paling dewa nang kene.
PLN : Crewet kabeh kowe! Tak pateni listrike modar kabeh!
GENSET : Tenang wae kan ijek ono aku.
PLN : Genset, Menengo juh.
PERTAMINA : Awas! kalian semua, saya stop pasokan BBM baru tau rasa loe.
SOLAR CELL : tenang bray pokok ijek enek aku kabeh aman.
MATAHARI: Eiittt.. Gak tak sinari trus piye perasaanmu hee!!
AIR, BATUBARA, PETIR dll : Woeeee Aku ojo di lalekne wooooeeee !!!
BUMI: Kowe nek gak enek aku mesti gak bakal enek paham!
JAGAD RAYA: Kowe kabeh nek gak enek aku mesti kowe kabeh gak bakalan enek ngerti.!
TUHAN: Crewet kabeh kowe-kowe ki. nek gak enek aku kowe kabeh gak bakalan enek, melek to melek, opo perlu tak pijet iki tombol off 😬😬

Cerita ini hanyalah fiktif belaka bila terjadi kesamaan nama atau merasa ada yg tersinggung kami mohon maaf yg sebesar-besarnya 🙏🙏

Advertisement
CERITA LUCU, EYEL-EYELAN WIKIPEDIA : Aku ngerti kabeh. FACEBOOK : Aku kenal sama semua orang. GOOGLE : Aku ndue kabeh. MOZILA : Ora ono aku kabeh ora iso di akses...