Cerita Kucu Abunawas TO THE POIN Sajalah

Cerita Lucu Abunawas TO THE POIN Sajalah Jawa Version. Saiki ceritane Abunawas wes terkenal banget, tenare ora mung antar kota antar propinsi koyo bis patas, nanging sak negoro Bangdad kabeh kenal Abunawas, sampek lintas agama barang bree.

Siji dino Abunawas ditekani pendeto karo pastur sing penasaran karo kecersikane Abunawas. Abunawas dijak OTW numpak sandal karo ngobrol bertukar pikiran, pengalaman lan pendapat. Sedino melaku keroso kesel lan luwe.

Pendeto: Istirahat disek, kesel tur luwe
Pastur: Mas Abu, piye lek sampean golek santunan gawe tuku panganan? Aku karo Pendeto tak jogo barang ning kini karo kebaktian alias ibadah (sok religius)
Abunawas: Okelah... aku cabut saiki

Abunawas dor to dor njaluk welas asih warga kanggo tuku panganan, sak tuku panganane pisan terus bali nang pastur karo pendeto.

Abunawas: Iki... ayo maem, aku wes luwe banget
Pastur: Mengko waelah, aku karo pendeto sih poso

Jero ati nelongso, tapi Abunawas macak sabar, lan lanjut ngobrol ngalor ngidul. Wayah bengi, Abunawas ngilingake.

Abunawas: Wes bengi bro, ndang buko, aku yo wes luwe banget ki
Pendeto: Bukone besok isuk mas Abu...
Abunawas: Ya wes lek ngono aku jaluk jatahku wae ya
Pastur: Ojo ngono ta, awak dhewe kudu kompak, ya too
Pendeto: Ngene wae, mergo wes bengi, ayo turu, sopo sing ngipi paling apik, besok isuk bakal oleh jatah mangan paling akeh. Piye...?
Pendeto: Setuju...

Abunawas tambah jengkel, deweke paham lek dikibuli. Abunawas ora iso turu, molak malik weteng luwe. Delok kancane turu pules, Abunawas beraksi..!!!!!!

Wayah isuk podo tangi, podo cerito ngipine dewe-dewe.
Pendeto: Mang bengi aku ngipi mlebu surgo, byuuuh uapiiik tenan
Pastur: Mang bengi aku ngipi ketemu tuhanku, byuuuh jian agung, tenang pikir
Abunawas: Mang bengi aku ngipi mangan wareg (to the poin, ora basa basi, karo ra rumongso salah)

Ceruta lucu Abunawas. Tibakne panganane wes di entekno Abunawas dik bengi, wkwkwkwkwkkwkw,, yo jelas pendeto karo pastur kalah apik ngipine, saiki gantian wong loro kuwi sing keluwen. Hahahaha Abunawas dilawan. Salam kopdar.org

Advertisement
Cerita Kucu Abunawas TO THE POIN Sajalah Cerita Lucu Abunawas TO THE POIN Sajalah Jawa Version . Saiki ceritane Abunawas wes terkenal banget, tenare ora mung antar kota antar propi...