10 GAMBAR UCAPAN LUCU JAWA

Gambar iki cuma gambar biasa. Tapi neng gambar iki enek tulisan seng kata katane lucu. Saiki kan akeh wong seng seneng golek golek gambar neng internet. Soale jaman yo wes sarwo internet. Dadi soyo penak arep golek gambar seng model piye mesti enek. Lha neng warung kopi kopdar iki nggawe kata-kata lucu seng diwujudne gambar. Seng arep ngersakne gambare monggo di tingali gambare opo eneke.

Mak cloroootttt...!!!!

Advertisement
10 GAMBAR UCAPAN LUCU JAWA Gambar iki cuma gambar biasa. Tapi neng gambar iki enek tulisan seng kata katane lucu. Saiki kan akeh wong seng seneng golek golek gambar ne...