CERITO LUCU JOWO MALEM JEMAH

CERITO LUCU JOWO MALEM JEMAH

Bengi bengi wayah udan. Paling penak yo ngopi karo rokokan. Enek ugo sing lagi asyik moco koran.

Ngomong ngomong soal moco koran. Aku kelingan ceritane tonggoku broo. Deke wes ndue bojo. Jenenge seng lanang Paijo lha seng wedok Paijah. Jenenge jodo ki po yo ngonokui ya broo. Sampek jeneng barang kok meh podo. 😄😄😄

Lha neng kono Paijo lagi penak penak lunggung jigang rokokan karo moco koran, ujug-ujug bojone seng jenenge Paijah mau takok.

Paijah : Sampeyan ki yahmene kok jek moco koran ki moco opo to pak? Tek seru tenan nek moco.
Paijo : Iki lo buk, enek berita warung kopi seng terkenal sak kabupaten ngawi.
Paijah : Mosok to pak. Gek warunge nengdi iku panggonane pak.
Paijo : Warunge neng Ngawi buk. Deso Mbulung, Kartoharjo. Warunge kreatif banget buk.
Paijah : Ealah lha bakule jek nom po wes tuwek pak?
Paijo : Bakule sek nom-nom buk, gek bocahe yo sopan sopan. Marai aku pengen ngepek mantu ae buk. 😊😊
Paijah : Aku setuju kui pak, gek ayo ndng gage rono pak. Penasaran aku.
Paijo : Sek to seekkk, saiki lo jek udan. Mbok yo sesok sesok ae ngopo tow.
Paijah : Hahahaha, nggeh pak. Saking semangate aku pak.
Paijo : Semangat yo semangat, tapi kopiku yo ojo diombe kabeh ngonokui tow.
Paijah : 😄😄😄😄 sepurane pak. Yo wes tak gawekne meneh neng gelas gede ben awet.
Paijo : Wes ora usah buk. Ayo ndang mlebu kamar mumpung malem jemah.
Paijah : Ayo pak. Eleng ae pean kii.

😄😄😄😄😄

Read More
GAMBAR KATA LUCU JAWA

GAMBAR KATA LUCU JAWA

   Gambar ucapan lucu. Gambar iki isine kata kata seng niate gawe guyon. Seng ora ono niatan opo opo kejobo mung sekedar menghibur konco konco kabeh. Kata kata iki biasa digawe neng kehidupan sak bendino. Roto roto neng masyarakat umum. Sopo seng biasa guyon neng facebook group warung kopi kopdar mesti tau ngerti. Ora liyo guyonane yo ngeneki modele. Ngopi disek ben gak edan. Sruuuffff jleebb.

πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

Read More
GAMBAR UCAPAN LUCU TERBARU

GAMBAR UCAPAN LUCU TERBARU

Gambar ucapan lucu. Gambar iki isine kata kata seng niate gawe guyon. Seng ora ono niatan opo opo kejobo mung sekedar menghibur konco konco kabeh. Kata kata iki biasa digawe neng kehidupan sak bendino. Roto roto neng masyarakat umum. Sopo seng biasa guyon neng facebook group warung kopi kopdar mesti tau ngerti. Ora liyo guyonane yo ngeneki modele. Ngopi disek ben gak edan. Sruuuffff jleebb.

πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

Read More
Cerita Kucu Abunawas TO THE POIN Sajalah

Cerita Kucu Abunawas TO THE POIN Sajalah

Cerita Lucu Abunawas TO THE POIN Sajalah Jawa Version. Saiki ceritane Abunawas wes terkenal banget, tenare ora mung antar kota antar propinsi koyo bis patas, nanging sak negoro Bangdad kabeh kenal Abunawas, sampek lintas agama barang bree.

Siji dino Abunawas ditekani pendeto karo pastur sing penasaran karo kecersikane Abunawas. Abunawas dijak OTW numpak sandal karo ngobrol bertukar pikiran, pengalaman lan pendapat. Sedino melaku keroso kesel lan luwe.

Pendeto: Istirahat disek, kesel tur luwe
Pastur: Mas Abu, piye lek sampean golek santunan gawe tuku panganan? Aku karo Pendeto tak jogo barang ning kini karo kebaktian alias ibadah (sok religius)
Abunawas: Okelah... aku cabut saiki

Abunawas dor to dor njaluk welas asih warga kanggo tuku panganan, sak tuku panganane pisan terus bali nang pastur karo pendeto.

Abunawas: Iki... ayo maem, aku wes luwe banget
Pastur: Mengko waelah, aku karo pendeto sih poso

Jero ati nelongso, tapi Abunawas macak sabar, lan lanjut ngobrol ngalor ngidul. Wayah bengi, Abunawas ngilingake.

Abunawas: Wes bengi bro, ndang buko, aku yo wes luwe banget ki
Pendeto: Bukone besok isuk mas Abu...
Abunawas: Ya wes lek ngono aku jaluk jatahku wae ya
Pastur: Ojo ngono ta, awak dhewe kudu kompak, ya too
Pendeto: Ngene wae, mergo wes bengi, ayo turu, sopo sing ngipi paling apik, besok isuk bakal oleh jatah mangan paling akeh. Piye...?
Pendeto: Setuju...

Abunawas tambah jengkel, deweke paham lek dikibuli. Abunawas ora iso turu, molak malik weteng luwe. Delok kancane turu pules, Abunawas beraksi..!!!!!!

Wayah isuk podo tangi, podo cerito ngipine dewe-dewe.
Pendeto: Mang bengi aku ngipi mlebu surgo, byuuuh uapiiik tenan
Pastur: Mang bengi aku ngipi ketemu tuhanku, byuuuh jian agung, tenang pikir
Abunawas: Mang bengi aku ngipi mangan wareg (to the poin, ora basa basi, karo ra rumongso salah)

Ceruta lucu Abunawas. Tibakne panganane wes di entekno Abunawas dik bengi, wkwkwkwkwkkwkw,, yo jelas pendeto karo pastur kalah apik ngipine, saiki gantian wong loro kuwi sing keluwen. Hahahaha Abunawas dilawan. Salam kopdar.org

Read More
CERITO LUCU PAIJO NENG BALI

CERITO LUCU PAIJO NENG BALI

Enek wong lanang sing lagi wae dolan neng Bali. Sebut ae jenenge Paijo. Mergo deweke iku mau wes paham kehidupan lan gaya gaul wong Bali, dadi wes gak kaget. Biasa neng Bali gaya cangkruke nek ra mabuk yo liya liyane. Hal ngono iku wes biasa kabeh. Makane wong loro iku mau mergo neng desone gawene yo mabuk, gek dasare mantan preman pisan 😉😉😉

Lha pas wayah Paijo iku mau metu, enek wong cangkruk neng pinggir ndalan nawani ngombe. Mergo Paijo iku mau seneng mabuk yo gelem ae. Lha bareng wes do mabuk parah Paijo pamit, karepe arep dolan gene kancane daerah kono. Lha lagi teko tengah dalan Paijo yo kroso mabuk, wes gk kuat ndlawat. Akhere deke leren turu neng bangunan kosong.

Jenenge wong lagi mabuk gak peduli omah iku omahe sopo. Enek wong opo ora. Langsung wae wong loro iki nggeletak atang atang bablas turu.

Bareng wes rodo peteng meh isya kae Paijo tangi. Lha njelalah enek koncone jenenge Paidi seng arep didolani iku mau tibake omahe yo sebelahe. Seng pas iku yo lagi nggoleki Paijo seng jare rep dolan neng omahe.

Bareng Paijo metu soko bangunan kosong iku mau, Paidi kaget weruh Paijo iku metu soko bangunan sanding omahe. Langsung wae Paidi jenggirat marani Paijo njur takok.

Paidi : Lho bro we po manggon neng kene?
Paijo : Iyo bro, lha ngopo emange?
Paidi : Lha kui lo bangunan seng gawene ngge ngebong wong mati. Lha iku awune sampek akehe koyo ngono.
Paijo : ( kaget ) langsung melayu cincing cincing neraki pager.
Paidi : ( guyu cekakakan ) 😄😄😄😄

Cerito iki mung Fiktif, ora enek maksud liyo kejobo niate menghibur.

Matur sembah nuwun.

Read More
CERITO LUCU PAIJO NDUE KENALAN ANYAR

CERITO LUCU PAIJO NDUE KENALAN ANYAR

Sore iku Paijo lagi numpak sepeda motor, nggoleki omahe Paini, kenalan anyar oleh soko pesbuk..
Rumongso kesasar, Paijo langsung mbukak pesbuk.. terus inbox-an nang akune FB Paini..

Paijo : "Halo Yank... Aku wis tekan daerahmu iki.. Terus mlebu gang sing endi..?"
Paini : "Sing enek gapurane Mas, terus sampeyan lurus kiro-kiro 25meter ono omah gedong tingkat apik, warnane biru, mobile akeh.."

Paijo : "Siap..! aku wis teko kono.. iki omahmu to
Yank..?"

Paini : "Dudu Mas sampeyan belok kanan kiro-kiro 10meter ono lapangan badminton.. Lha sebelahe lapangan iku.."

Paijo : "Pasti iku omahmu yo yank..?"

Paini : "Iku omahe tukang jahit Mas.. Lurus ae
mengko mari jembatan ketemu omah, ono tulisane ISI ULANG PULSA lha iku.."

Paijo : "Mesti iku omahmu khan..?"

Paini : "Iku jenenge konter hp, Mas.. sampeyan belok kanan ae, terus ketemu kuburan.. lha ngarepe kuburan iku.."

Paijo : (wis arep ngamuk) "Omahmu yank..?"

Paini : "Iku gerbang kuburan Mas.. sampeyan ojo mlebu.. sampeyan belok kiri ae, mengko weruh
peternakan bebek gede iku.."

Paijo : (kudu ngamuk temenan) "Aaarggh..! Iku
omahmu tho..?"

Paini : "Aku dudu bebek Mas.. iku isih lurus
terus....mengko ketemu alas.. ikuu.."

Paijo : (wes anyel) "Iku omahmu yaannkk...???!!!!!!"

Paini : "Aku dudu monyet Mas.. sampeyan lewat alas lurus terus, mengko ketemu masjid.. lha sebelahe masjid iku.."

Paijo : (emosi pwuol) "Nek pisan iki ngomong dudu
omahmu.. tak santet temenan awakmu yank..!!!"

Paini : "hehehe.. sabar Mas, dadi wong kok ngamuk-an.. yo iku omahku.. wis ketemu durung Mas..?"

Paijo : (lego campur lemes) "Iyo.. aku wis nang ngarep omahmu iki.. asyeem yo Ayang Paini ki.. gawe pegele awakku.. Awas mari ngene, ketemu tak jiwiti sampeyan..hehehe.."

Paini : "Yo wis.. mlebu ae.. Ono emakku neng njero omah kok, Mas.."

Paijo : "Lho kok malah emakmu sing dikongkon
nemoni??? Lha awakmu nang endi yank..???"

Paini : "Aku wis suwi nang Hongkong dadi TKW
Mas.."

Paijo langsung ndlosor nang suket kejet-kejet stroke'e kumat stadium pitulikur...

😄😄😄😄

Read More
CERITA LUCU ROMANTIS WARUNG KOPI KOPDAR

CERITA LUCU ROMANTIS WARUNG KOPI KOPDAR

Siang siang minum kopi
Kopi hitam bikinan sendiri
Ayo kawan kita berbagi
Berbagi cerita lucu terkini 😄😄😄😄

Di waktu saya pergi disuatu tempat. Saya melihat ada seorang cowok dan cewek lagi asyik pacaran. Disana mereka saling gombal gombalan gak jelas. Yang endingnya bikin ngocok perut. 😄😄😄

Penasaran gimana ceritanya, langsung saja.

Waktu saya keluar rumah cari angin lah wajar jomblo gak punya pacar jadi malam minggu muter muter saja di alun alun sambil lihatin orang pacaran. 😄😄😄

Lalu aku berhenti sejenak, nguping sedikit gimana sih caranya gombalin cewek. Wajar aku kan masih lugu. 😄😄😄

Begini percakapan mereka :

Cewek : Kalo eneng lihat Abang, eneng jadi ingat lagunya Ada band dech.
Cowok : Beneran neng, Abang jadi GR nihh.
Cewek : Iya bener bang.
Cowok : Yang judulnya "Kau auraku" ya neng?
Cewek : Bukan bang.
Cowok : "Surga cinta" ya neng?
Cewek : Juga bukan bang.
Cowok : Terus lagu apa neng?
Cewek : "Manusia Bodoh".
Cowok : Nangis, mau bunuh diri gak jadi.

😄😄😄😄😄

Terima kasih semoga terhibur.
Salam kopdar "NGOPI DISEK BEN GAK EDAN" SRUUUPPP JLEEBBB. 😄😄😄😄

Read More
GAMBAR KATA KATA LUCU DI SOSMED

GAMBAR KATA KATA LUCU DI SOSMED

Gambar ucapan lucu. Gambar iki isine kata kata seng niate gawe guyon. Seng ora ono niatan opo opo kejobo mung sekedar menghibur konco konco kabeh. Kata kata iki biasa digawe neng kehidupan sak bendino. Roto roto neng masyarakat umum. Sopo seng biasa guyon neng facebook group warung kopi kopdar mesti tau ngerti. Ora loyo guyonane yo ngeneki modele.

😄😄😄😄

Read More
GAMBAR KATA-KATA LUCU SEPUTAR JOMBLO

GAMBAR KATA-KATA LUCU SEPUTAR JOMBLO

Gambar kata-kata lucu seputar jomblo. Kata kata ini cuma kiasan broo. Tidak ada maksud menyinggung atao gimana bro. Soalnya aku sendiri juga jomblo. 😄😄😄😄

Kata-kata ini sebenarnya cuma kata yang bersifat menghibur saja, barang kali para jomblo-jomblo yang lagi kesepian, lagi melamun nggak jelas. Mending baca baca artikel lucu-lucu di sini.

Mungkin hanya sebuah kata, tapi siapa tau dengan kata-kata kata ini bisa membuat anda lebih nyaman dan rilex dalam menjalankan aktifitas. 😊😊😊

Terimakasih, selamat membaca.

Read More
Gambar Pantun 2017

Gambar Pantun 2017

Kumpulan gambar pantun versi indonesia. Pantun ini hanyalah sebuah kata yang berisi kata kata biasa yang mungkin semua orang biasa mengucapkannya. Dan kata kata ini dibuat dalam bentuk pantun supaya menambah wawasan kita sendiri. Seperti apa pantunnya kita bisa langsung kumpulannya di kopdar.org.

Ini hanya sebagian kecilnya..

Mak clorooottt...!!!!

Read More
Kisah Abunawas JADI AYAM JAGO Jawa Version

Kisah Abunawas JADI AYAM JAGO Jawa Version

Kisah Abunawas Jadi Ayam Jago Jawa Version. Ono wae akale Abunawas supoyo iso lolos soko jebakane Raja sing senengane iseng ngerjai Abunawas. Wayah iki Abunawas di undang nang kerajaan, berendam bareng ning kolam air hangate Raja bareng poro Mentri.

Pas dino sing ditentokno, poro mentri wis siap ono jero kolam bareng Raja sinambi ngobrol. Abunawas sing teko kari langsung wae di sumanggakno nyemplung kolam karo Raja. Tengah-tengah ngobrol dumadak Raja matur...

Raja: Ayo kabeh nyilem, ora oleh judul soko banyu yen ora duwe endhog pitik. Nek judul tanpo ndog... brati keno hukum. Piye, setuju?
Para Mentri: Setujuuuuuu (mergo wes disiapne teko awal)

Abunawas rumongso yen dheweke dijebak karo Raja, tapi duduk Abunawas yen kenthekan ide. La terus piye??!

Hwehehehe... penasaran thooo. Terusno mocone kopdar.org

Ora suwi nyilem, Raja lan poro mentri metu soko banyu karo nyekel endhog sing pancen wis disiapne ning jero kolam. Lah terus piye kabare Abunawas... yo jelas ora judul-judul soko nyilem, dheweke muter otak supoyo biso lolos soko hukuman, mergo Abunawas ora duwe endhog.

Tapi akhire Abunawas metu soko nyilem lan langsung kluruk...
Abunawas: Kukuruyuuuuuuuuuk
Raja: Abu... lapo kowe kluruk? Lah endhogmu endhi?
Abunawas: Punten Raja, kulo niki kan pitik jago, mboten ngendhog!!

Kisah Abunawas Jadi Ayam Jago. Heheh weleh... terang ae Raja lan poro mentri langsung ngacir mergo isin. Ayam betina gitu looooo iso ngendhooog. Hawahahahahahaaaaaaah. Terusno guyune ojo di emfet, tetep ning kopdar.org ya.

Read More
PANTUN KATA BIJAK JOWO

PANTUN KATA BIJAK JOWO

Gambar pantun seng isine kata bijak iki salah sijine ukoro seng biasa gawe ngelekne wong seng atine lagi mati supoyo iso kebukak meneh lewat kata kata iki. Ora kanggo sopo sopo, iki yo kanggo awakku dewe. Supoyo biso belajar soko kesalahan seng wes wes. Kabeh kesalahan iku mesti saben wong tau ngalami. Tapi nek awake dewe ora biso ngerubah iku yo podo wae. Mugo mugo wae mergo kata kata iki awake dewe iso dadi pribadi seng luweh apik lan bijaksono.

SALAM KOPDAR "NGOPI DISEK BEN GAK EDAN", SRUUUPPPP JLEEBBB.

😄😄😄

Read More
Ucapan Lucu Jawa Bergambar

Ucapan Lucu Jawa Bergambar

Gambar iki cuma gambar biasa. Tapi neng gambar iki enek tulisan seng kata katane lucu. Saiki kan akeh wong seng seneng golek golek gambar neng internet. Soale jaman yo wes sarwo internet. Dadi soyo penak arep golek gambar seng model piye mesti enek. Lha neng warung kopi kopdar iki nggawe kata-kata lucu seng diwujudne gambar. Seng arep ngersakne gambare monggo di tingali gambare opo eneke. Sambi ngopi karo rokokan. Atang atang yo rapopo. 😄😄😄

Mak cloroootttt...!!!!

Read More
Cerito Lucu Jawa Koplak Neng Kantor Kelurahan

Cerito Lucu Jawa Koplak Neng Kantor Kelurahan

Ngombe kopi sambi rokokan,
Pengen heppi ayo guyonan. 😄😄😄

Cerito iki nyeritakne kisahe Paijo seng profesine dadi staff neng salah sijine kantor kelurahan.

Paijo ndue unek unek seng arep disampekne neng Pak Lurah. Neng kono Paijo laporan soal progam KB seng neng desone.

Paijo : Pak, progam KB neng desone dewe gagal total.

Lurah : Lho...!!! Kok iso ngono opo sebabe?

Paijo : Iyo pak, sebabe masyarakat wes do kenek NARKOBA...!!!

Lurah : ( kaget ) opo... NARKOBA...???

Paijo :  Iyo pak.

Lurah : Lha kok iso ngono ki kedadeane piye?

Paijo : Ngene pak, lha saben bengi NARKOBA merajalela neng desone dewe. Pelakune roto-roto ora liyo ibuk-ibuk pak.

Lurah : ( soyo bingung ) Mosok to Jo???

Paijo : Domongi kok. Lha piye ibuk-ibuk ki senengane NARik KOlore BApak, makane progam KB gagal total. Rusak goro goro iku pak.

Lurah : Wooo,,, cen ra nggenah weki Jo. Gamblusss...!!!

😄😄😄😄😄

Read More
Cerita lucu si Mamat dan Ibunya πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

Cerita lucu si Mamat dan Ibunya πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

Pada suatu hari, ada seorang pria yang bernama si Mamat. Pagi pagi sekali dia menuju ke dapur. Dia melihat banyak sekali makanan yang enak dan lezat. Ternyata ibuku pandai juga memasak, kata si Mamat. Tapi perut si Mamat waktu itu belum terasa lapar, jadi dia tidak jadi makan.

Sore harinya habis si Mamat pulang maen, dia melihat makanan didapur masih tertumpuk rapi. Wahhh, pasti enak nich! Tapi ntar saja lah, Mamat mau kerumah temen dulu.

Malam harinya si Mamat bener bener lapar, dia teringat masakan ibunya didapur. Tidak menunggu lama akhirnya dia kedapur melihat masakan ibunya yang enak tadi. Tapi dia melihat mejanya kosong nggak ada makanan sama sekali, hanya tersisa sedikit nasi.

Akhirnya si Mamat bertanya sama ibunya. "Bu, makanan yang enak tadi mana ya bu?"

Sudah habis, tadi paman pamanmu sekeluarga makan disini, jawab ibunya sambil lihat televisi di ruang tamu.

Tapi Mamat belum makan! Cuma tinggal sedikit nasinya, kata Si Mamat penuh harap.

"Ya itu saja dimakan, taburi garam diatasnya". Sudah malam ibu malas masak, lagi asyik lihat sinetron. Jawab ibunya sambil menatap ke arah televisi.

Huuuuu,,, ibu!

Akhirnya Si Mamat ngambek terus jalan dengan muka masam masuk kamarnya tanpa menoleh sedikitpun pada ibunya, dan ditutup pintu kamarnya dan dikunci rapat rapat.

😄😄😄😄😄😄

Read More
CERPEN LUCU SI UDIN DAN PAK POLISI

CERPEN LUCU SI UDIN DAN PAK POLISI

Pada suatu hari ada seorang laki-laki sedang berangkat menuju tempat kerjanya. Sebut saja namanya Udin. Waktu berangkat kerja, ditengah jalan ada segerombolan polisi sedang menjalankan tugasnya. Lagi enak enak naik motor, Udin diberhentikan oleh polisi tersebut. Akhirnya terjadilah percakapan diantara keduanya.

Polisi : Bisa lihat surat-suratnya mas, SIM dan STNK.
Udin : Dengan santainya memberikan SIMnya. Ini pak!
Polisi : Kok fotonya nggak sama dengan wajah kamu.
Udin : Emang nggak sama pak, lha itu saya dapet pinjem dari temen kok.
Polisi : Kenapa kok kamu pinjem SIM orang lain? Berati kamu melanggar tata tertib lalu lintas.
Udin : Lho,,, kenapa bapak marah-marah? Temen yang saya pinjem SIMnya aja nggak marah kok.
Polisi : @#$%&? Dasar anak kurang ajar.

😄😄😄😄😄

Read More
10 GAMBAR UCAPAN LUCU JAWA

10 GAMBAR UCAPAN LUCU JAWA

Gambar iki cuma gambar biasa. Tapi neng gambar iki enek tulisan seng kata katane lucu. Saiki kan akeh wong seng seneng golek golek gambar neng internet. Soale jaman yo wes sarwo internet. Dadi soyo penak arep golek gambar seng model piye mesti enek. Lha neng warung kopi kopdar iki nggawe kata-kata lucu seng diwujudne gambar. Seng arep ngersakne gambare monggo di tingali gambare opo eneke.

Mak cloroootttt...!!!!

Read More