PANTUN LUCU KOPLAK GAWE NGAKAK

PANTUN KOPLAK GAWE NGAKAK

   Pantun iku nek neng jowo nek ngarani parikan. Utowo jula juli yo kenek. Lha iki parikane wong ngawi. Mungkin bosone rodo bedo ancene wong jowo ki akeh adat budoyo seng cen gak podo tapi tetep jek podo jowone. Raketang mbuh akeh sitik mesti enek bedane coro pengucapane. Tapi mesti ngerti maksude.

   Yo nek menowo enek boso sing kurang apik yo dimaklumi wae. Mungkin terah yo bosone wong daerah kene ngonokui. Hahahaha... monggo di woco PARIKANE.






Advertisement
PANTUN LUCU KOPLAK GAWE NGAKAK PANTUN KOPLAK GAWE NGAKAK    Pantun iku nek neng jowo nek ngarani parikan. Utowo jula juli yo kenek. Lha iki parikane wong ngawi. Mungkin ...