PANTUN LUCU JAWA GOKIL

PANTUN LUCU JAWA GOKIL

PANTUN LUCU JAWA IKI KOYO BIASANE BROW. ISINE MUNG PANTUN GUYONAN. NGGE NAMBAH INSPIRASI. SABEN DINO SABEN WENGI BUDAL NGOPI. OJO SAMPE LALI KARO SENG NGUWEHI REJEKI. HAHAHAHA. SOPO WONGE SENG SENENG PANTUNAN ISO NJIPUK SOKO KENE LANGSUNG GRATIS. HAHAHHA. KOYO OPO PANTUNE, MONGGO DI WOCO BARENG BARENG. HAHAHAHA.

MAK CLOROOOTTT...!!!!!








Advertisement
PANTUN LUCU JAWA GOKIL PANTUN LUCU JAWA GOKIL PANTUN LUCU JAWA IKI KOYO BIASANE BROW. ISINE MUNG PANTUN GUYONAN. NGGE NAMBAH INSPIRASI. SABEN DINO SABEN WENGI BUD...