LIPUTAN PETANG MUKIDI DADI JUARA KELAS

Cerito mukidi terbaru 2017 kali ini mengambil topik MUKIDI juara kelas, jenenge mukidi kadung munggah bale, sitik sitik melebu tv , sak jane bahaya ndak dadi cemburu sosial koyo pejabat kae, tapi yawislah , bejo ora keno di tolak, rekoso yo ora iso ngendo . Monggo di midangetaken Ceritane Mukidi Juara Kelas.
Siji dino , pasa bapake mukidi sing jenenge Mukiyo lagi enak enake nonton berita politik , mukidi matur maring bapake :
Mukidi : Engko nek sekolahe prei, di tukokne Pit ya pak ?
Bapak : Ok, tapi nek nilaimu apik, paling nggak ono ongko 9 telu .
Mari Tanpa Rapot ....

Mukidi : Pak rapotku enek angka 9-ne telu , Pite ndi...?
Bapake: Nah yo kaya ngunu kuwi sing tak karepne, kae pite wis tak tukokne , ndang di tumpake, Rapote endi...?
Mukidi : Wis tak seleh ning duwur tv pak, karo numpak pit nyar ngingklik...
Isi Raporté :
-Matématika = 3
-IPA = 4
-Pénjas = 4
-IPS = 4
-Bhs Indonésia = 3
-Sakit = 9
-Ijin = 9
-Alpa = 9
Advertisement
LIPUTAN PETANG MUKIDI DADI JUARA KELAS Cerito mukidi terbaru 2017 kali ini mengambil topik MUKIDI juara kelas, jenenge mukidi kadung munggah bale, sitik sitik melebu tv , sak jan...