INDOSIAR CERITA MUKIDI KARO POLISI MASALAH TABRAKAN

Mukidi bangkit soko kubur, sak wuse rodo fakum sitik mergo sibuk ngurusi pilgub , politik di gagas malah ning sirah panas, mending dongeng rondo-rondo ning warung kopi karo arek kopdar . πŸ‘΄πŸ‘΄πŸ‘΄ , Wis langsung ae di buka ceritane mukidi . Suit suit... pleketur....
Polisi : Yo opo di ceritane sampek koen nabrak wong ?
Mukidi : Aku nyetir mobil kecepatan 100 km/jam , Wuz.....pas nang prapatan dadak remku blong , nek ngiwo enek wong lanang loro, lah nek nengen enek wong mantenan .Nek pean dewek pilih ndi jal?
Polisi : Ye mesti ae pilih kiwo , korbane sitik .
Mukidi : Cocok, aku yo mikir kaya ngono (karo nyruput kopi, terus nglepus rokok) .
Polisi : Lah lapo kok wong mantenan sing mbok tabrak ?
Mukidi : Lah kuwi masalahe , aku wis milih wong lanang loro kuwi, lah dadakan wonge mlayu...nyabrang mlayu nang mantenan. Dadi yo aku banting setir...nguber wong loro mau .
Polisi : Guwo.....Blog..............
Mukidi : Cocok pak, bener kandamu, cen wong loro mau Guoblog....(Karo ngeplax batuk )

Advertisement
INDOSIAR CERITA MUKIDI KARO POLISI MASALAH TABRAKAN Mukidi bangkit soko kubur, sak wuse rodo fakum sitik mergo sibuk ngurusi pilgub , politik di gagas malah ning sirah panas, mending dongeng r...